2009 KPSS странски јазик и германски прашања и одговори

2009 јавни избор на персонал на испитување (KPSS) Германски испит прашања и одговори

2009 KPSS странски јазик и германски прашања и одговори

Цитати


Практика за учење на Интернет. ГЕРМАНСКИТЕ КУРСЕВИ СЕКОГАШ САМО САМО.
КЛИКНИ, преземете СЕГА

2009 јавни избор на персонал на испитување (KPSS) Германски странски јазик испит прашања и одговори

состојки:
Една датотека од pdf содржи англиски, германски, француски прашања и одговори.
Можете да ги најдете прашањата и одговорите на испитот за странски јазик за испитот KPSS направен во 2009 во архивата.

Прашања и одговори се во една датотека.
На дното на прашањата се одговори
Можете да ја добиете потребната поддршка за германските KPDS и други испити од нашите обучувачи на форумите на AlMancax.
Германски обединување на семејството на нашите форуми испит, KPSS, Udsen, Јрд, A1, A2, B1, може да се постигне потребните курсеви за да се подготват за испитите како B2.

Датотеки .pdf формат, можете да ја посетите овој линк за да ја преземете програмата Adobe Acrobat Reader е достапен и на вашиот компјутер gerekmektedir.adob програма наречена Acrobat Reader за да се отвори и прочита PDF датотеки со наставки:

http://get.adobe.com/reader/

Ви посакуваме успех во вашиот образовен живот ...

2009 KPSS КЛИКНЕТЕ ОВДЕ ЗА ПРЕЗЕМИТЕ ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ НА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

Драги читатели, како совет сега
ГЕРМАНСКИ ЗЕМЈИ Можете да ја прочитате нашата лекција.

ПОСТАВУВА ОВА: KPDS 2009 ноември германски Q & A прашања
МНОГУ ЛЕСНО ДА ГО УЧЕСУВА ГЕРМАНСКИОТ БРОЈБИ СО ЧУДЕН ПРЕДМЕТ
КЛИК, УЧЕЕ ГЕРМАНСКИ БРОЈНИ БЕЗБЕДНИ ОД ЗЕРО ДО МИЛИОНИ
Никогаш не било лесно да научите германски часови.
КЛИКНЕТЕ ТУКА, УЧЕ LEЕ ГЕРМАНСКИ ЧАС сега
Научете германски со нашето шарено сликарство и направете реченици лесно.
КЛИКНЕТЕ ОВДЕ, УЧЕЕ ГЕРМАНСКИ ЦЕЛИ СЕГА
Практика за учење на Интернет. ГЕРМАНСКИТЕ КУРСЕВИ СЕКОГАШ САМО САМО.
КЛИКНИ, преземете СЕГА
КОМЕНТАРИ НА ПОСЕТАТА - КОМЕНТАЦИЈА НА 3
  1. продаде сибела Деди Ки:

    Не ги видов испитите. Можете да ми испратите е-маил? (Сакам стариот испит прашања)

  2. мојата љубов Деди Ки:

    Ќе ги земам B 1 испитите овие денови. Одам во Германија четири години и интегрирани курсеви. Сакам да ја искористам оваа страница

  3. Селвер Деди Ки:

    Германски, всушност, не е тежок јазик, но јазик кој не оди во Германија бараат да им даде на главата, но следната година işallahh Амин иднина :)))