Германско фудбалски услови

6.601
A+
A-Цитати

Германски фудбалски и спортски термини.

Почитувани посетители, нашите членови ќе бидат испратени на вашите пријатели ова прашање ажурира земајќи ги предвид критиките и коментарите од нашите гости Разбирливо е дека ова прашање е грешка во многу необјавени краток временски период да се реорганизира.
Германското фудбалско и спортски услови ќе бидат ажурирани кратко и ќе бидат објавени на оваа страница повторно.

Ви благодариме за вашето разбирање.

Би сакале да им се заблагодариме на нашите пријатели кои ни дадоа свои коментари и ни предупредија.

RİSALE-Ý NUR'AN VECİZELER

Животниот капитал е редок. Има многу работи што ви се потребни.

Мудроста и фактот дека човекот е испратен во овој свет; Тоа е да го препознаеме Халика-Кјаинат и да веруваме и да Му се поклонуваме.

Најблагодарно е тоа што не го заборавате "Одарот за светот", а вие не го жртвувате "Овчарот" на светот.

Најважната работа што Хеллик-и Рахман сака од своето обожавање е благодарна.

Во вашиот чин, Rizâ-y мора да биде Божествена. Ако е добар, тогаш целиот свет не е безвреден.

Овој свет е фан. најголемиот случај е да се победи во реалниот свет. Ако лицето не е доволно силно, случајот губи.

Во својата сурова слава, тие остануваат во состојба на угнетување и мигрираат одовде. Значи, судот коцка останува.

Султанот-универзумот е еден, клучот на сите е до него, остатокот од сè е во рацете на Него.

ЗОШТО Е ЕДИНСТВЕН ЕНЕРГИЈА? КЛИКНЕТЕ ЗА УЧЕЊЕ
ШТО Е НАЈГОЛЕМИОТ ЧЕЛУВАЧОТ? КЛИКНЕТЕ ЗА УЧЕЊЕ
КАКО МНОГУ ЛЕКЦИИ УЧЕНИ ВО ЛИТИУМ КАКО ГОДИШУВАМЕ БОГ? КЛИКНЕТЕ ЗА УЧЕЊЕ

Како што е објаснето во Младинскиот водич, младите ќе одат без сомнение. Лето во есен и зима, и ден и се даде место на промена во вечерните и ноќните kat'iyet на, младите ќе се промени дури и старост и смрт. Ако тој смртно и минливо младите насока чиста hayrata Иако материјали во станот со него засекогаш, ќе победи на распродажбата на младински Евангелието тие даде сето ова Небесен декрети.

Ако sefahet потрошен Иако, како е тоа за една минута поради бесот на приказната, милиони се води записник затвор; така, на младите во геј-i легитимни станови задоволство и вкусови, во понатамошниот текст, освен mes'uliyet и од гробовите на жалење од казна и од пладне и од гревот и од световна mücâzât, тој нормален дека наместо да се елиминира од вкусот на истиот вкус потврди секој млад успешен обид.
.
.
.
Ако насока на станот одат на младите многу шармантна и убави благослов-Јас ќе им даде божествена и слатка и силна средства-i добротворни Ахирет многу светла и вечна младост, како резултат на тоа, со многу недвосмислен Ayat во Куранот особено сите небесни книги и декрети тие даваат известување и добра вест. Ако ова е вистина. И сега, законот е свето место. И еден час од забранетите задоволства во станот, понекогаш се повлекува една година и десет години затвор. Се разбира, во знак на благодарност благослов за младите, слатка благослов на целомудрието, да шириме потребните насока и од суштинско значење.

Тимот на Алманкак сака успех ...КОМЕНТАРИ НА ПОСЕТАТА - КОМЕНТАЦИЈА НА 2
 1. Угур С. Деди Ки:

  Ако сте го направиле овој удел, ве молиме поправи ги грешките.

  Имам толку многу грешки што не знаев каде да го поправам.

  Прво на сите, не знам дали сум користел само DAS, и имам лево DIE.
  Тогаш зборовите се напишани погрешно, што ги прави учениците погрешно да научат.

  Замокот е DAS FESTUNG, дури и ако веќе е DIE FESTUNG. Фестунг е структура покриена со ѕидови опкружени со вода. Значи, тоа е замокот, но не е ФУДБАЛ.
  "Кале" е германскиот збор за "фудбал" во фудбалот.

  Тоа е само една од овие грешки.

  Ако нема% 100 информации, ние ќе споделиме заблуди тука и не ги заведуваме учениците.

 2. Али Ташдемир Деди Ки:

  Дали мојот брат некогаш контролира нешто што го додавате на страницата?
  На пример, дел "Мешани Германски курсот" на "Фудбал услови" за десетици вина. Ве молам, ако се рекламите себеси како најпосакуван германски форум за учење, проверете пред да ги додадете темите!
  Во спротивно, новите ученици на Германија ќе ги согледаат овие лажни информации како точни.