Англиски експресивни германски курсеви научат германски 5

7.249
A+
A-Цитати

Лекции по англиски јазик со наративен јазик на англиски јазик. Германските лекции со англиски наративни видеа се одличен ресурс за оние кои сакаат да научат како германски, така и англиски.
Запознајте се со познатиот научен германски серија 5. има пријатели кои можат да имаат корист од видео лекцијата.

Некои студентски пријатели се жалат дека не можат да го решат системот, бидејќи не го разбираат германскиот јазик.
Наспроти ваквите проблеми, особено оние кои зборуваат малку англиски, полесно можат да ја разберат германската граматичка структура во споредба со германскиот и англискиот јазик.

Иако не постојат блиски сличности со германската граматика на турски јазик, има многу сличности со германскиот јазик на англиски јазик.
Исто така, ќе забележите дека повеќето од англиските зборови се слични на германските зборови додека го гледаат англиското предавање.
Постојат многу зборови кои се исти, дури и во нивните списи.
Има многу сличности помеѓу англискиот и германскиот, особено кога нема јазични вештини меѓу германскиот и турскиот во поставувањето реченици во време (напнато).
Исто така, ќе го разберете ова додека ги гледате нашите видео снимки на германски јазик на англиски јазик.

Ви посакуваме супериорни достигнувања во вашиот германски образовен живот.
Не двоумете се да напишете е-пошта до нашиот тим ако имате какви било прашања што сакате да ги поставите, не знаете за време на вашето германско образование.
Ние ќе одговориме на сите прашања што е можно побрзо.

Сега те оставаме наративни лекции на англиски јазик:КОМЕНТАРИ НА ПОСЕТАТА - КОМЕНТАЦИЈА НА 0

Сеуште нема коментари.