KPDS 2009 ноември германски Q & A прашања

5.842
A+
A-

KPDS 2009 ноември германски Q & A прашања
Цитати

2009-KPDS ОСУМЕН ГЕРМАН ПРАВИЧНА КНИГА И ОДГОВОР

Можете да ги најдете прашањата и одговорите на германскиот испит за испитот KPDS одржан во ноември, 2009 во архивата.

Прашања и одговори се во една датотека.
На дното на прашањата се одговори.

Можете да ја добиете потребната поддршка за германските KPDS и други испити од нашите обучувачи на форумите на AlMancax.
Германски обединување на семејството на нашите форуми испит, KPSS, Udsen, Јрд, A1, A2, B1, може да се постигне потребните курсеви за да се подготват за испитите како B2.

Датотеки .pdf формат, можете да ја посетите овој линк за да ја преземете програмата Adobe Acrobat Reader е достапен и на вашиот компјутер gerekmektedir.adob програма наречена Acrobat Reader за да се отвори и прочита PDF датотеки со наставки:

http://get.adobe.com/reader/

Ви посакуваме успех во вашиот германски образовен живот ...

Кликнете овде за преземање програма / датотека

almancax, Турција е најголемиот германски форумКОМЕНТАРИ НА ПОСЕТАТА - КОМЕНТАЦИЈА НА 0

Сеуште нема коментари.