UDS 2008 март германски испит прашања и одговори

5.410
A+
A-

UDS 2008 март германски испит прашања и одговори
Цитати

ИСТРАЖУВАЊЕ НА СТРАНСКИ ЈАЗИК НА УНИВЕРЗИТЕТОТ. Прашања и одговори

UDS 2008 март германски општествени науки

UDS 2008 март германски здравствени науки

УДС 2008 март германски јазик и литература

Вклучува тестови и одговори.

Датотеките се во PDF формат.
Беше земена од веб-страницата на Осим.

UDS германските прашања и одговори се во истата папка, лесно можете да разберете која датотека е датотеката со прашања и која датотека е датотеката со одговори.

Германски KPSS и други испити може да се добијат од нашите инструктори на форумите на AlMancax.
Во нашите форуми исто така можете да најдете курсеви за подготовка за испити, како што се испитот за интеграција на германски семејства, YDS, UDS, KPDS, A1, A2, B1 и B2.

Датотеки .pdf формат, можете да ја посетите овој линк за да ја преземете програмата Adobe Acrobat Reader е достапен и на вашиот компјутер gerekmektedir.adob програма наречена Acrobat Reader за да се отвори и прочита PDF датотеки со наставки:

http://get.adobe.com/reader/

Тимот на Алманкак сака успех ...

Кликни тука за да ја преземете програматаКОМЕНТАРИ НА ПОСЕТАТА - КОМЕНТАЦИЈА НА 0

Сеуште нема коментари.