RRITJA E RASTIT TË RE GJERMANISHT
Gjërat ENTER për A1 gjatë, Nxënësit e shkollave ndihmë libra kërkuesve, ata që duan të mësojnë vetë-GJERMANISHT
KLIKO KETU PER INVESTIM DHE BLERJEN E LIBRIT TE RE E MËSIMIT GJERMAN