Kategori: Kursus-kursus Kalolobaan Popular Jerman

Almanca okulda kullanılan eşyalar, sınıfta bulunan eşyaların Almanca adları Bu dersimizde Almanca okul eşyaları, Almanca...
09.12.2018
17.632
Baca more →
Ieu palajaran anu işleyeceğiz.öncelikl subyek Jerman jam tangan ngabejaan waktu dina kaayaan anu niatna Jerman Jerman ...
04.09.2018
38.221
Baca more →
angka Jerman topik ieu dina bagian kadua palajaran urang ti göstereceğiz.dersi kami 1 100 ti 100 dugi jumlah Jerman ...
04.09.2018
42.280
Baca more →
Dina tutorial ieu kami gé masihan anjeun informasi ngeunaan Jerman sarta Jerman pikeun ngawanohkeun dirina nyadiakeun émbaran ngeunaan Sunan Gunung Djati ...
04.09.2018
23.061
Baca more →
Ieu kawas palajaran KAHIJI urang bisa patepung dina watesan duanana kecap Jerman, kitu ogé pre wae ...
02.09.2018
26.314
Baca more →
Bulan na musim Jerman Jerman palajaran Jerman tina poé, bulan jeung musim, babaturan dear, urang bakal ningali ....
01.09.2018
40.572
Baca more →
Jerman timbalan SMA buku ajar AND maranéhna Jerman Diajar diri pikeun hébat sumberdaya 9 anu ...
10.04.2018
13.846
Baca more →
Jerman hadir tense (Präsens) Kuliah, kalimat sampel sarta latihan palajaran ieu janten duanana panggampangna tur ...
07.04.2018
22.173
Baca more →
Jerman kata ganti pribadi (pribadi kata ganti lalaki) tangtu ieu bakal nguji kata ganti pribadi Jerman. kata ganti pribadi pribadi atawa ...
06.04.2018
21.163
Baca more →
kata ganti possessive Jerman (kata ganti possessive anu Jerman) What is the kata ganti possessive? kata ganti Possessive (kata ganti kapamilikan) kana nami ...
06.04.2018
30.257
Baca more →
Dina tutorial ieu urang diajar penjajahan Jerman öğrenciler.alman berharga tina kagunaan béda nurutkeun kelamin individu dina aktipitas profési dina profési ...
11.03.2018
23.684
Baca more →
kelir Jerman dina warna nu matuh judulna artikel ieu, urang bakal ningali kelir öğreneceğiz.alman Jerman jeung Turki aset, objék, ...
01.03.2018
14.891
Baca more →
lagu Jerman sarta lirik dina artikel ieu topik dina istilah Jerman janten dalit ceuli Anjeun ...
28.02.2018
10.403
Baca more →
Jerman Kecap Jerman topik di pola ucapan sapopoé urang remen dipake dina kahirupan sapopoé, salam na pamitan ...
28.02.2018
24.323
Baca more →
palajaran ieu ngeunaan artikel teu katangtu informasi pisan lengkep Jerman ngeunaan kursus Jerman kami vereceğiz.dah artikel saméméhna dina ...
20.02.2018
20.060
Baca more →
Ieu palajaran Jerman dina artikel Jerman kami di Jerman dina palajaran urang saméméhna dina naon eta vereceğiz.dah informasi ngeunaan artikel husus dina ...
20.02.2018
12.713
Baca more →
dianggap informasi leuwih komprehensif sarta canggih saeutik ngeunaan artikel ieu dina palajaran Jerman Jerman vereceğiz.dah mun ...
20.02.2018
26.434
Baca more →
Inpo komprehensif ngeunaan Tangtu Jerman dina artikel kami saméméhna dina naon vermiştik.artikel sababaraha Jerman sarta ...
20.02.2018
10.442
Baca more →
Hello babaturan dear, palajaran ieu aranjeunna wondered, hususna beginners pikeun neuleuman babaturan Jerman, sakapeung aranjeunna kapaksa ...
19.02.2018
13.658
Baca more →
Urang bakal marios ka hurup tina hurup dina palajaran Jerman ti Jerman, hurup hurup Jerman dina duanana bebas na ...
19.02.2018
45.529
Baca more →
12