A2 Goethe-Zertifikat: Mimitian Deutsch 2 Preparatory Payil

10.08.2019
11.123
A+
A-

A2 Goethe-Zertifikat: Mimitian Deutsch 2 Preparatory Payil

A2 Goethe-Zertifikat: Mimitian Deutsch 2 Preparatory Payil

cutatan


PRATIS PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN ATAU DENGAN DENGAN ANDA.
KLIK, DOWNLOAD AYEUNA

A2 Goethe-Zertifikat: Mimitian Deutsch Jerman 2 Preparatory Payil

file Ieu préparasi brosur leutik Goethe Institut leutik di pdf format arsip hazırlanmıştır.zip ti duanana tarare Aya hiji file audio ngadangukeun duanana.

Simkuring yakin bakal pisan mangpaat pikeun maranéhanana anu baris asupkeun ujian Mimitian Deutsch 2.
sarta patarosan sampel dina brosur leutik dina format PDF, aya rupa-rupa latihan pikeun duanana olahan.
eusi A2 pisan sarupa jeung jejer ujian jeung latihan.
Urang pasti nyarankeun ka nguji A2 anu bakal asupkeun ujian.

Aya program disebut Adobe Acrobat Reader dina komputer anjeun pikeun muka tur maca file PDF jeung ekstensi gerekmektedir.adob pikeun ngundeur program Acrobat Reader, mangga buka alamat di handap:
http://get.adobe.com/reader/

Sababaraha isu dikandung dina file:

Kandidatenblätt nyaeta
hören
Lesen, Schreiben
sprechen

Prüferblätt nyaeta
Transkription zum Tonträger
Lösungen zu
Hören, Lesen, Schreiben
Bewertung Schreiben
Hinweis zur mündlich nu Prüfung
Bewertung Spreohen
nu Antwortbog

Hayu urang ngamimitian. A2 Goethe-Zertifikat: Mimitian Deutsch 2.

A2 Goethe-Zertifikat: Mimitian Deutsch 2 ujian merlukeun kaahlian basa dasar. Nguji, kerangka Éropa ilahar tina Rujukan keur Basa kamahéran rating genep digit sahiji angka kadua (A2) pakait.

Sanggeus ngaliwatan ujian, contona;
Informasi pangpentingna dina paguneman sapopoé sarta ogé bisa ngarti dina radio atawa telepon pesen,
artikel koran pondok, advertisements tina kahirupan sapopoe jeung anjeun bisa meunangkeun informasi pangpentingna ti publik pikeun tanda informasi,
toko, bank, atawa anjeun bisa ngeusian kaluar bentuk anu dawam di kalangan resmi,
Anjeun tiasa nulis pesen ngeunaan lingkungan Anjeun cicing di,
Anjeun tiasa ngenalkeun diri jeung bursa informasi mangsa paguneman ngeunaan hirup sorangan,
Salila paguneman bisa nanyakeun jeung anjeun bisa ngajawab jejer dawam pikeun poé,
Sababaraha bisa mutuskeun isu dina biantara atanapi perdebatan dina kahirupan sapopoe.

Keukeuh we nu ayaan salaku almancax tim ...

Klik Di Dieu Ngundeur Program

Ngadamel ieu: Turki / Jerman - Jerman kamus / Turki
SUKU GAMPANG UNTUK Nampilkeun Nomer GERMAN DENGAN SUBJEK WONDERFUL.
KLIK, PEMBELAJARAN NOMBOR GERMAN NU DITUTUP DARI ZERO TO JUTUP
Éta tacan gampang pisan diajar jam Jerman.
KLIK DI SINI, PELAJAR JAMINAN GERMAN AYEUNA
Diajar Jérman nganggo lukisan warni kami sareng ngadamel kalimat anu gampang.
KLIK DI SINI, PELAJAR WARNA GERMAN AYEUNA
Naha anjeun badé ngadamel artos tina internét?
KLIK DI SINI, PIKEUN KECAM-UNTUK MANGSA KANGGO DARI INTERNET
PRATIS PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN ATAU DENGAN DENGAN ANDA.
KLIK, DOWNLOAD AYEUNA
Harita tamu - ulasan 4
  1. kemduuuuh anjeunna ngadawuh:

    sagolun

  2. melati anjeunna ngadawuh:

    tesekkurler

  3. pedisurgeo nu anjeunna ngadawuh:

    ngahatur nuhun

  4. SÜMBÜL COSKUN anjeunna ngadawuh:

    Tangtu Jerman I hoyong buka. bahan tangtu bisa diperlukeun abdi pikeun siswa. II