Kategori: Sakola Luhur Kursus-kursus Jerman

Ieu palajaran anu işleyeceğiz.öncelikl subyek Jerman jam tangan ngabejaan waktu dina kaayaan anu niatna Jerman Jerman ...
04.09.2018
38.314
Baca more →
angka Jerman topik ieu dina bagian kadua palajaran urang ti göstereceğiz.dersi kami 1 100 ti 100 dugi jumlah Jerman ...
04.09.2018
42.350
Baca more →
Dina tutorial ieu kami gé masihan anjeun informasi ngeunaan Jerman sarta Jerman pikeun ngawanohkeun dirina nyadiakeun émbaran ngeunaan Sunan Gunung Djati ...
04.09.2018
23.124
Baca more →
Ieu kawas palajaran KAHIJI urang bisa patepung dina watesan duanana kecap Jerman, kitu ogé pre wae ...
02.09.2018
26.370
Baca more →
Jerman hadir tense (Präsens) Kuliah, kalimat sampel sarta latihan palajaran ieu janten duanana panggampangna tur ...
07.04.2018
22.212
Baca more →
kata ganti possessive Jerman (kata ganti possessive anu Jerman) What is the kata ganti possessive? kata ganti Possessive (kata ganti kapamilikan) kana nami ...
06.04.2018
30.281
Baca more →
kelir Jerman dina warna nu matuh judulna artikel ieu, urang bakal ningali kelir öğreneceğiz.alman Jerman jeung Turki aset, objék, ...
01.03.2018
14.945
Baca more →
Jerman Kecap Jerman topik di pola ucapan sapopoé urang remen dipake dina kahirupan sapopoé, salam na pamitan ...
28.02.2018
24.374
Baca more →
Conto pamakéan kalimah sabenerna maca Jerman sarta basa Inggris.
31.05.2017
3.212
Baca more →
Kami Sakola Jerman Sakola Jerman jeung kelas Jerman Sakola Jerman barang visual handap sakola jeung kelas urang ...
18.12.2015
12.844
Baca more →
Jerman organ (Visual Témbongkeun) organ Jerman lokasina di visual di handap. Risale-i Nur ibukota Sutra Kahirupan ...
20.11.2015
15.675
Baca more →
Sayuran Jerman, ngaran Jerman nabati (gambar) Di handap mangrupakeun ngaran sababaraha sayuran gambar kaayaan Jerman. RİSALE-i ...
16.11.2015
16.215
Baca more →
Jerman nyebutkeun cuaca (Gambar) Di handap ieu nu kalimat cuaca Jerman. Risale-i Nur tina Sutra ...
16.11.2015
14.495
Baca more →
jam Jerman (maot Uhrzeit) latihan patali dibahas di jéntré isu di jam kami saméméhna palajaran Jerman ...
27.10.2015
16.039
Baca more →
100 up angka xnumxl Jerman, angka decimal gambar Jerman, perbaikan angka puluhan Jerman ...
09.10.2015
15.101
Baca more →
Artikel definite Jerman, latihan artikel patali mangrupakeun artikel definite der das maot, anu teu katangtu artikel ein, eine ...
08.10.2015
11.620
Baca more →
Nomer Jerman babaturan Dear, kami geus kasampak dina nomer Jerman palajaran saméméhna kami sarta kami masihan loba conto ....
07.10.2015
7.893
Baca more →
Timepieces Jerman, 8., 9., 10. Jam Classroom Jerman, gambar Kuliah Jam Jerman arloji Jerman ...
07.10.2015
15.379
Baca more →
angka ordinal Jerman, cacah jumlah Jerman ogé, Ordinalzahl yen, 9. angka Jerman kelas, angka urutan ieu ...
07.10.2015
18.281
Baca more →
artikel Jerman on, nyebutkeun-maot-das, artikel definite Jerman sarta latihan anu patali jeung Artikel tangtu anu berharga diajar Jerman ...
06.10.2015
10.335
Baca more →
12