Kategori: Kursus-kursus Dasar Jerman


Pusat Uji Jerman almanx Pusat Pelatihan Jerman - Patarosan dina bagian Subjek Uji Jerman ...
Maca Sateuacan →
Dina kursus ieu judulna Nomer sayıl di Jerman iz, urang bakal nunjukkeun nomer Jerman ti 1 ka 100.
Maca Sateuacan →
PROSES PERSONAL GERMAN (PRONOMEN DIRI) Dina kursus ieu urang bakal nguji kata ganti basa Jerman.
Maca Sateuacan →
Dina topik urang anu judulna Kel German Words günlük, pola ucapan sapopoé, salam sareng perpisahan anu sering dianggo dina kahirupan sapopoé dina basa Jerman ...
Maca Sateuacan →
Dina tulisan ieu judulna warna Jérman, urang bakal diajar warna dina basa Jerman.kami bakal ningali warna Jerman sareng Turki.
Maca Sateuacan →
Surat Jérman, Alphabet Jerman Urang dina kursus Aljabér Jerman, urang bakal nguji surat-surat dina basa Jerman.
Maca Sateuacan →
Urang bakal ningali dinten Jerman, bulan sareng musim di kelas urang anu disebut Bulan Jerman sareng musim Jerman….
Maca Sateuacan →
Dina kursus ieu, urang bakal diajar profési Jerman, mahasiswa anu berharga.
Maca Sateuacan →
Dina pelajaran ieu, urang bakal ngurus hantosan jam tangan Jerman.
Maca Sateuacan →
Poé Jérman Ieu mangrupikeun pangajaran anu munggaran dina hal anu teu wawuh sareng kecap Jerman, ogé naon waé ...
Maca Sateuacan →
GERMAN OWNERSHIP PANJANG (GERMAN OWNERSHIP GELANG) Naon anu dimaksud kata ganti poténsial? Kata ganti.
Maca Sateuacan →
Olahraga sareng olahraga di Jérman Ieu di handap nunjukkeun olahraga di Jerman. RİSALE-i ...
Maca Sateuacan →
GERMAN NAME NAMES (Déklarasi DER SUBSTANTİVE) Dina basa Jerman, ngaran ngaran rada béda ti basa Turki sareng ...
Maca Sateuacan →
Nomer GERMAN, BALANG sareng KOMUNITAS NOMBOR Kami ningali jumlah tina 100 ka Jerman, 100 ti Jerman ...
Maca Sateuacan →
GERMAN NAMIN-IN STATE (GENITIV) Sateuacan anjeun ngamimitian narasi nami Jerman, nyaéta, Genitiv ...
Maca Sateuacan →
Ngomongkeun hawa Jerman (Gambar) Di handap ieu mangrupikeun kalimat cuaca Jerman. RISALE-I NUR'S VECIZES ...
Maca Sateuacan →
Dina kursus Jérman ieu kami bakal masihan anjeun sababaraha émbaran anu langkung lengkep sareng canggih ngeunaan tulisan ngeunaan tulisan Jerman ..
Maca Sateuacan →
Subjék anu i-nami dina basa Jerman sareng latihan anu aya hubunganana sareng i-name (Akkusativ) Mahal ...
Maca Sateuacan →
HAKIMAN GERMAN sareng NU TAMPILAN NOMBOR Dina pelajaran anu terakhir, urang parantos naliti ngaluarkeun angka. Nomer dina pelajaran ieu ...
Maca Sateuacan →