Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 25, 2007, 09:02:20 ÖS
bence 41 cok yakismis ;D
Dogru söze ne demek lazim.:D
Ve evet herkes kendi memlekettin den sorumlu.:D
Bu arada bende Karadenizliyim:D. 41 li nolu Karadenizli.:D

nachtigall

41 , 16, 54,81  bu numaralar zaten 61 in alt kümesi olyuor.

yani matematiksel olarak : 61 kapsar (ters u) bu sydigim elemanlari.

inanmiyorsniz sorun bi sekilde hepsinin 61 le bir iliskisi vardir
8)

jentzsch

yok ya sormaya gerek yok.düzceyle bursa yi bilmem ama kocaeli,sakarya öyledir.ama simdi alt küme olayi biraz ters oldu.41 bu 61'i bünyesine aldiysa ana küme 41 oluo yani benim mantik oyle dio ;D  ;D

nachtigall

bir de gece 12 den sonra düsün.
belki farkli bir netice cikabilir

jentzsch

;D valla her issiz adaya bi tane senden lazim.abi valla benim bildigim temelin gece 12 den sora calisiodu akli.
        bilmem yanlis mi?

nachtigall

leider
du hast Falsch gedacht.

hatize

herkese merhaba,
bu siteyi dün gece kesfettim

ich komme aus Balikesir und bin seit 3 Jahr in Deutschland.Ich spreche nicht Deutsch.Aber,ich muss lernen.Dieser Portal is super schön.

yücel

Alıntı yapılan: hatize - Eylül 28, 2007, 07:12:00 ÖS
herkese merhaba,
bu siteyi dün gece kesfettim

ich komme aus Balikesir und bin seit 3 Jahr in Deutschland.Ich spreche nicht Deutsch.Aber,ich muss lernen.Dieser Portal is super schön.

Herzlichwillkommen hatize ... ;)

96

hallo, ıch heısse geylani. ıch wohne ın diyarbakır und ıch bin 20 jahre alt. ıch werde diese jahr für die Bildung dem Hannover Unıversiteat gehen neamlich für den Bauingenıeur...
-almancam biraz kıt olabilir ama ilerletmek için birbirimize umarım yardımcı olabilecez...

yücel

Alıntı yapılan: 96 - Eylül 29, 2007, 04:41:12 ÖS
hallo, ıch heısse geylani. ıch wohne ın diyarbakır und ıch bin 20 jahre alt. ıch werde diese jahr für die Bildung dem Hannover Unıversiteat gehen neamlich für den Bauingenıeur...
-almancam biraz kıt olabilir ama ilerletmek için birbirimize umarım yardımcı olabilecez...

Öyleyse aramiza Hosgeldin... ;D

ates55

hallo freunde
ich habe die seite neu gefunden und sehr geliebt Ich bin 28 jahre alt und samsun geboren ich lebe seit 9 monaten in deutschland ich mochte deutsh lernen. ich hoffe ihr könnt mir behilflich sein.

bluestar

selamlar,
ben istanbuldan hasan, 34 yaşındayım, bugün aranıza katıldım, eşim almanyada ve daha 5 aylık evliyiz, nasipte sizlerle tanışmak varmış ki bu almanca mecburiyetini karşımıza çıkardılar :)
henüz almanca olarak kendimi ifade edemiyorum ama azimliyim :D

piran

hallo
ich heisse piran ich bin 22  jahre alt ich bin in urfa geboren ich wohne ın birecik  ich kann etwas deutsch sprechen  ( arkadaslar bende almanya gıdebılmek ıcın almanca ogrenıyorum bızım burda halk egıtım tarafınca kurslar acıldı ama sınıftakı gurultuden bısey anlayamıyorum eger mumkunse sızlerın yardımıyla almancamı ılerletmek ıstıyorum  elımden  gelen ancak bukadar yazabıldım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden sızlere tesekurlerımı sunuyorum gorusmek dılegıyle

karaveysel2004

hallo sanem ich heisse veysel kann ich dir eine trick empfolen bir almanca hikaye kitabi bul almanca rürkce sözlügünüde al ve kitabi okumaya basla bilemedigin kelimeleri bir yere yaz ve sözlükten kelimenin anlamini bul yaz sonra tekrar okumaya basla bak faydasini göreceksin
mümkünse kolay hikaye kitaplari olsun

DeVriM_23

hallo
ich heisse devrim.wohne in elazıg.ic bin neuen und zwanzig jahre alt.ich mögen musik football.ich arbeitet nich.ich lebe in türkisch.nein ich sprechein nich aben ich lerne deutshc.   benimde bildiklerim bu kadar kursa gidiyorum elazıgta haftada iki gün tplam 6 saat ama çok zor gerçekten.umarım yardımcı olursunuz.acaba ankarda sınava hiç giren oldumu ne sormuşlar neyse tşkler.

gokmen

hallo, ich heisse gökmen, wohne in trbazon, und bin ich deutschlehrer. ich bin neunund zwanzig jahre alt, usw..

gozlertr

HALLO LIEBE FREUNDEN!
MEIN NAME IST GOZLER!.GOZLER IST FUR MISCH BESSER UND AUSSEHEN;ICH BIN 26 JAHRE ALT,ICH BIN IN DIE TURKEI GEBOREN UND LETZTES JAHRE KOMME ICH AUS DIE TURKEI.ICH LEBE NUR VON 1 JAHR IN DEUTSCHLAND.ICH HABE NUR 6 MONATEN IN DEN DEUTSCHKURS GEGANGEN.ICH MOCHTE JETZT BISSEN DEUTSCHE GRAMMATIK LERNEN UND SPRECHEN!WIR MUSSEN E-MAIL SCHICKEN UND SCHREIBEN.WENN SIE MIR SCHREIBEN,FREUE ICH MICH.