Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cesika

hallo ich heisse fatoş ich bin 22 jahre alt ich bin verheiralet; ıch arbeite in der apotheke und ıch arbeite seit 5 jahren in der apotheke ich bin antakya geboren ich wohne in hatay benim de ögrendiklerim şuan bukadar 1 aydır kursa gidiyorum 2 ay sonra inşAllah daha iyi olurum teşekkür ederim

nuhal2

ich möchte mich vorstellen
mein name nuh

belginim

ich heiße Nazire.ich bin 37 jahre alt.ich bin in Salihli_Manisa geboren.ich  lebe in  Deutschland,ich bin Haus Frau  ,ich habe  eine Tochter ,ich  zu lese und lernen.

Liebe Grüß

sevval

Ich heise Sevval. ich komme aus der türkei,in Ankara. Ich lebe jetzt in deutschland. Seit 2 jahre. ich bin 22 jahre alt.  ;D[/b]

karaboga

Ich möchte deutsch lernen.Burada bulunan arkadaşların almancaları çok iyi,almanca kunuşmayı çok istiyorum.Sebebi ise egitim hayatım hep almancaydı ama hiç bir şey alamıdım,nedeni ise gramer , okullarda hep bu kuralları esas aldılar.Grameri biliyorum ama neyi nereye koyacağımı bilmiyorum boşa geçen 9 yıllık bir almanca eğitimi anlıyacağınız.Bence site çok faydalı siteyi yapanlara teşekkür ediyorum.Öğrenme ve öğretmeyi anlatan en güzel söz ise;"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" herkese hayırlı günler dilerim.

karaboga

Hallo ich heise savas,icn möchte deutsch lernen ,ich lebe in konya und arbeite, ich in ich bin 36 jahre alt und aba ich sprehe nicht deutsc.bitte  sprehen Sie deutsch.

Merhaba benim ismim Savaş Konyalıyım. Anladığım kadarı ile  Selçuk üniversitesi almanca bölümünü bitirmişiniz.Almanca öğrenmeyi çok istiyorum eğitimimim 9 yılı  yani yabancı dil anlamında boşa geçti yardımcı olursanız sevinirim olmamanızda  önemli değil canınız sağ olsun.İyi günler dilerim. 

lernedeutsche

Hallo ich bin sadık.ich möchte deutsch lernen
ich lebe in samsun und arbeite.und helfen sie mir?

muzioscar

SELAM ARKADASLAR BEN 20 SUBAT SAAT 12 30 DA ANKARADA SINAVA GIRDIM VE 62 LEDE OLSA KAZANMISIM BEN 15 GUNLUK BIR CALISMAYA SINAVI KAZANDIM VE SINAVA SADECE BU SITEDEKI BILGILERDEN CALISDIM HEPİNİZİN HUZURUNDA BU SITEYI HAZIRLAYANLARA VE SINAVI KAZANMAMDA YARDIMLARINI BENDEN ESIRGEMEYEN (SIMDI) ALMANYADA ESININ YANINDA OLAN MURAT A KARDESIME TESEKKUR EDERIM İNşALLAH BU SINAVA HAZIRLANAN  TUM ARKADASLAR BIR AN ONCE KAZANIR VE SEVDIKLERINİN YANINDA OLUUR SAYGILARIMLA

life_sun

selam arkadaşlar ben ersin bu siteye üye olduhum için ne kadar memnun oldum anlatamam size bana yardımınız dokunuyor iilk başta hakkınızı helal etmenizi rıca ediyorum ve şunu tekrar söylüyorum hepinizin ellerine sağlık ii düşünmüş ve faydalı olmuşsunuz

ben istanbul beyoğlu doğumluyum şu an için çalışıyorum boş vakitlerimi nette boş işlerle ilgilenmekle geçiriyordum ama bu siteyi gördükten sonra fikrim değişti ve boş işler yerine almanca öğrenmeye karar verdim zaten bu istek daha önce de vardı ama bunu gerçekleştirmek bu güne kısmetmmiş umarım hep birlikte iyi zaman geçirir arkadaş ve kardeşlik çerçevesi içerisinde ii anlaşırız.saygılarımla Ersin ORAL

yakisikli_star

hallo.ıch heisse mert.ıch bın 29 jahre alt.ıch wochne ın gemlık.ıch arbeite nıcht den ıch gehe nach deutschland.meın famıle lebe in deutschland .ıch habe ein sohn

TATİŞ

Hallo jedermann;

ich bin nilay,(tatiş)fünfundzwanzig jahre alt.ıch lebe ın ıstanbul und arbeıte in şişecam.ich möchte deutsch lernen,ıch kann schreiben und lesen aber,gesprach schlecht.ıch wisse nıcht aber jetzt ıch hoffe.

...waMPik...

Hallo..
Ich bin tuğba.Ich studiere deutsch an der çukurova uni.Ich werde eine deutsch Lehrerin ;D inşAllah ;D ;D ;D
Ich lebe in Adana.Ich bin 20 jahre alt.
Tschüs...

unutcan

hello die leueter wie gehst ihnen ich denke gehst schon schlecht die duetsche sprache ist schwerig. aber wie müssen arbeiten und sons wir haben keine schans. wenn wollen sie in der deutschland gehen sie müssen arbeiten natürlich ich auch .machen sie nicht bitte so viel sorge das ist nicht am ende die welt können hier auch leben oder. was soll ich schreiben ich will helfen euch alles aber das unmöglich viel glück

carlos73

arkadaşlar ben almanca ögrenmek çok istiyorum ama bu dil çok karışık.fiiller,artikeller kursa ayıracak vaktimde yok . off ne yapıcam bilmiyorum.::((

197

Aramiza hosgeldin carlos73! :)

Maramai

Hallo.
Mein name ist Melisa, Ich bin in Istanbul geboren und  25 jahre alt, seit 1.5 jahre lebe ich in der  Schweiz. Ich habe mich diese seite gefunden.Ich möchte richtige deutsch lernen zum scluss diese seite finde ich gut :) ich muss viel lernen

( Deniz arkadasi anliyorum ve Isvicrede yeni bulunan insanlari ortak sorunu ayni sorunu bende dahil olmak üzere bir cok kisi  yasiyor  ve bu bakimda insanin kendisine kizginligida artiyor ama örneklerde de görüyoruzki sadece zaman  ve sabir tabiki calismalarida elde birakmamak kosuluyla)

ekorkmaz

Hallo,

İch bin 35 jahre alt. İch wohne in Bursa. Ich muss Deutsch lernen.
İch kann etwas deutsch sprechen, aber mein grammer ist nicht so gut.
Tchüss.
:)