Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

madchen

ich wochne in Istanbul aber ich bin in Ankara um die Universitat zu studieren

xeinep

hallo!
ich bin zeynep,21 jahre alt,lebe in izmir,studiere biologie
bevor fünf monaten fing ich deutschen kurs an.ich möchte meine deutsche verbessern.gibt so es jemand aus dort der mit mir deutsch sprachen möchten?
  viele grüsse

mamumo

SeLam Arkadaşlar  ben  bu  siteye yeni üye  oldum ve site süper muhteşem bi proje emeği  geçen tüm  arkadaşlara  binlerce kes  Teşekkür  ediyorum  9 mayıs'ta  İstanbulda sınava  girecek  arkadaşlar  varmı ? 

kirsehir7

Alıntı yapılan: mamumo - Mayıs 06, 2008, 05:48:11 ÖS
SeLam Arkadaşlar  ben  bu  siteye yeni üye  oldum ve site süper muhteşem bi proje emeği  geçen tüm  arkadaşlara  binlerce kes  Teşekkür  ediyorum  9 mayıs'ta  İstanbulda sınava  girecek  arkadaşlar  varmı ? 
hosgeldin arkadasim

sphaaa

Hallo,

ich bin Merve.Ich bin siebzehn Jahre alt.Ich bin in Adana geboren und lebe in Adana.Ich gehe in die Anatolisches Gymnasium.Ich lerne hier Deutsch.Ich bereite in die B1 Prüfung vor.Ich hoffe,ob ich ein DSD Zertifikat habe.

viele Grüsse

bis Bald 

tuu_ba

selam arkadaslar tuba ben yenı uyeyım 16mayısta ankarada sınavım var dularınızı beklıyorum:)  gecebılecegımı hıc sanmıyorum kendımı denemek ıcın gırıyorum ama gecersem surprız olcak gecemem dedım cunku bılgım az gıbı gelıyo bı de sınavlarda cok heyecenlanırım Allah hepımıızn yardımcısı olsun en guzel gunler sızın olsun baş başşş:)))

nupelll

Hallo,
ıch will mich vorstellen.
Ich bin Nilüfer.Ich bin 21 jahre alt.Ich komme aus istanbul,ıch lebe seit 7 monaten in Wien.Ich muss deutsch sprechen aber ıch kann nicht:) ıch mag buch lesen.
not:maalesef henüz iyi değilim!!!

SilenCe

Merhabalar, bende uye olmaya karar verdim, aslinda Almanca ogrenme gibi
bir dusuncem yoktu :)
Paylasimlari okuyunca hosuma gitti, herkese basarilar dilerim...
Saygilar.

kirsehir7

SilenCe

Hosbuldum, tesekkur ederim.. bir haftadir burdayim da ilk yorumu bugun yazma firsatim oldu :)

şems

Alıntı yapılan: SilenCe - Mayıs 09, 2008, 01:36:09 ÖS
Merhabalar, bende uye olmaya karar verdim, aslinda Almanca ogrenme gibi
bir dusuncem yoktu :)
Paylasimlari okuyunca hosuma gitti, herkese basarilar dilerim...
Saygilar.
hoşgeldın arkadaşım...:)

DELİMAVİ

MERHABA ARKADAşLAR BENDE BU SİTEYİ ÇOK ÖNCELERDEN BERİ İNCELEMİşTİM ÇOK MEMNUN OLDUM GEREK PAYLAşIMLARDAN GEREKSE ALMANCA ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAL BİR SİTE OLDUĞUNU DÜşÜNÜYORUM..SEVGİLER..

şems

Alıntı yapılan: DELİMAVİ - Mayıs 11, 2008, 11:21:46 ÖS
MERHABA ARKADAşLAR BENDE BU SİTEYİ ÇOK ÖNCELERDEN BERİ İNCELEMİşTİM ÇOK MEMNUN OLDUM GEREK PAYLAşIMLARDAN GEREKSE ALMANCA ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAL BİR SİTE OLDUĞUNU DÜşÜNÜYORUM..SEVGİLER..
hoşgeldınız arkadaşım....ama sızı uyarıyım şimdiden sitemiz bağımlılık yapar....:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: şems - Mayıs 11, 2008, 11:26:04 ÖS
hoşgeldınız arkadaşım....ama sızı uyarıyım şimdiden sitemiz bağımlılık yapar....:)
sana katiliyorum arkadasim sems ;D

hosgeldin delimavi. :)

mamumo

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 06, 2008, 05:48:56 ÖS
Alıntı yapılan: mamumo - Mayıs 06, 2008, 05:48:11 ÖS
hosgeldin arkadasim
tşk ederim  arkadaşım  9  mayısta  sınava girdim ve  sınav çok kolaydı  arkadaşlar 14,05,08  açıklanacakmış  inşAllah  kazanmışım ve  herkes  kazanır  arkadaşım ama  sorular  gayet  kolaydı  arkadaşlar   hören bölemü  biraz  zordu Allah yardımcınız  olsun inşAllah  herkes  kazanırda  en kısa zamanda sevdiğine  kavuşur

DELİMAVİ

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 11, 2008, 11:43:38 ÖS
Alıntı yapılan: şems - Mayıs 11, 2008, 11:26:04 ÖS
sana katiliyorum arkadasim sems ;D

hosgeldin delimavi. :)
HOşBULDUK SAĞOL EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN..ALIşKANLIK YAPIYOR GERÇEKTEN..

yakamozlu_gece

HOşGEDİNİZ Arkadaşlar...