13.09.2010 vize müracatım

Başlatan darkcityblues, Ekim 13, 2010, 03:43:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BAŞKENTLİ_RABİA

zuzuma

alkis:) okey:) gözün aydın ikinci başvurunda bari uğraştırmamışlar sizi ne ka güzel ..yolun açık olsun darısı başımıza..

zuzuma

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 04, 2010, 01:50:00 ÖÖ
hayırlısı olsun arkadasım cok sevındım bısey sormak ıstıyorum ups gırıyorum takıp numaramı cıkmıyor bugune kadar hep adım soyadım takıp numaram buyukce adresım yazıyordu sımdı tıklıyorum cıkmıyor sence nedır

bence vizen onaylanmış demektir içime doğdu  okey:) alkis:) yuppi:)

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah arkadasım haber bklıorum

xmcraex

darisi bekleyen arkadaslarin basina diyelim

adana1903

kendinizi kasmayin benim vizemi almam 6 aydan fazla sürmüstü ve su anda 1 aydir Almanyadayim hep iyisini düsünün arkadaslar.

kaan59

merhaba arkadaşlar 26 kasım,da sınavım var konsolosluktan randevu almak için aradığımızda kaç gün sonraya tarih veriyorlar evrakları hazırlayıp götürebilmem için ? yani sertifikayı aldıktan sonramı konsolosluktan randevu alayım yoksa sınava girmeden önce randevumu hazırlayım mı sizce ? çok beklememk için :)

zuzuma

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 07, 2010, 10:42:54 ÖÖ
merhaba arkadaşlar 26 kasım,da sınavım var konsolosluktan randevu almak için aradığımızda kaç gün sonraya tarih veriyorlar evrakları hazırlayıp götürebilmem için ? yani sertifikayı aldıktan sonramı konsolosluktan randevu alayım yoksa sınava girmeden önce randevumu hazırlayım mı sizce ? çok beklememk için :)

kaan nerden başvurucağına bağlı izmir çok bekletmio.en geç 1 haftaya verio..

yasemink

arkadasım o bellı olmuyor ben mesela kac kere aradım randevu almak ıcın hep bı gun sonrasına vermslerdı ama alamamstım evrakları toplayamam dıye evrakları ögrendıkten ve hazrladktan sonra randevu almstım o yogunluga baglı bıse ararsın sorrsın ama sınavdan sonra almanı tavsıye ederım..(.ıstanbuldan basvurmama ragmen yoktu bu yogunluk ben basvuracagım zaman)

stuttgarttli polat

slm gunaydin arkadaslar evraklar ve sinav bitmeden randevu almayin cunku zaten konsolsolukta kuyrukta bekleyip saatlerce zamaniniz geciyor zaten birde eksik evrak olunca dahada strese girip baska birgunu bekliyorsunuz baska sehirde oldugunuzu dusunurseniz daha kötü olur konsolosluga giderken eksiksiz giderseniz sorun fazla yasamassiniz ama konosloloslukta tek eksik evrak bile gununuzu haram eder.