26-kasım-cuma günü 2010 en yakın sınav tarihi

Başlatan kaan59, Ekim 18, 2010, 09:18:15 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bu tarihteki s

s
0 (0%)
adresi tam olarak anl
1 (100%)

Toplam Oy Verenler: 1

kaan59

ozaman ben pazartesi hemen arayayım 26 kasım da sınavım var  sınav tarihini beklersem ocak ayına kadar rabdevu vermezler o zaman bana sanırsam aceba serifikayı sınavdan kaç gün sonra teslim alıyoruz benim bütün belgelerim evraklarım hazır aile birleşimi için sadece a1 sertifika ile randevu alıcam inş herşey çabuk biter...

kaan59

pazartesi harife :( bayramdan sonraya kaldık şansa bak ...

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 13, 2010, 04:04:59 ÖS
pazartesi harife :( bayramdan sonraya kaldık şansa bak ...
kardes ıstersen bı dene pazartesı gunu randevu almayı.arefe gunu ama genelde ogleye kadar acık oluyo heryer bıde telefon ettıgınde kredı kardıyla odeme yaparsan hemen verıyolar sana randevuyu.bu arada pasaportunda yanında olsun onun da numarasını ıstıyorlar...hadı bakalım olur ınsAllah

kaan59

inşAllah dostum nikah kıydık eşim almanyaya dönmek zorunda kaldı işi yüzünden 3 gün izin alabildi evli bekarlık çok zor daha eşimi tanıyamadan ayrı düştük hadi hayırlısı bakalım ...

kaleli

yarın a1 sınavı için ankaraya gidiyorum ve hafiften de tırsmaya başladım.sınavım pazartesi saat 9 da ama bır gun oncesınden bı deneme sınavına gıreyım dıyorum.

kaan59

kaleli

kaan59

şimdi yatağıma yatıyorum ve güzelcene düşünüyorum ve uyuyup kalıcam sabah saat 10 da bütün soruları en iyi cevapları verip o almanca sertifikasını alıp geliceğim arkadaşlar eşimi çok özledim kazanmam gerek... herkeze başarılar yarın ki sınavda...

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 25, 2010, 10:12:12 ÖS
şimdi yatağıma yatıyorum ve güzelcene düşünüyorum ve uyuyup kalıcam sabah saat 10 da bütün soruları en iyi cevapları verip o almanca sertifikasını alıp geliceğim arkadaşlar eşimi çok özledim kazanmam gerek... herkeze başarılar yarın ki sınavda...
ahada buraya yazıyorum kazanacaksın Allahın izniyle kardeş.Allah yardımcın olsunnnn

edat

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 25, 2010, 10:12:12 ÖS

büyük ihtimalle ben bunu yazarken sen sınavda olacaksın arkadaşım bizde bu yoldan geçtik neler hissettiğini en iyi bizler anlıyoruz inan ..şimdi eve gelince bide sonuç bekleme sıkıntısına gireceksin kazandımmı kaybettimmi diye düşüneceksin ama kargodan gelen zarfı açtığında kazandığını görüp havalara uçaçaksı yuppi:)  alkis:)merak etme kazanacaksın dance:)

kaan59

inşAllah edat ama gerçekten ebrbat idi konuşmada hiç bir sıkıntım yok anlatılan herşeyi türkçeye bile çeviririm almancayı hatasız da yazarım bütün kelimelerini ama gerçekten çok berbat geçti ama inşAllah dediğin gibi olur ve havalara uçarım arkadaşım :) ama bu sınav gerçekten akıl işi değil sadece mantık işi basit dilde almanca bildiğinize dahil sertifika alınız diyorlar hikaye bunun basit derece ile hiçbir alakası yok yanından bile geçmiyor sırf kafa karıştırma ve stresden başka birşey değil cevapların hepsi doğruymuş gibi gösteriliyor o kadar çok dikkat etmek gerekirki benim eşim alman olduğu halde bu ne biçim soru dedi benim kafam bile karıştı diyor sen nasıl yapıcaksın dedi bilmiyorum icg bin traurig...

edat

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 26, 2010, 06:47:32 ÖS
inşAllah edat ama gerçekten ebrbat idi konuşmada hiç bir sıkıntım yok anlatılan herşeyi Türkçeye bile çeviririm almancayı hatasız da yazarım bütün kelimelerini ama gerçekten çok berbat geçti ama inşAllah dediğin gibi olur ve havalara uçarım arkadaşım :) ama bu sınav gerçekten akıl işi değil sadece mantık işi basit dilde almanca bildiğinize dahil sertifika alınız diyorlar hikaye bunun basit derece ile hiçbir alakası yok yanından bile geçmiyor sırf kafa karıştırma ve stresden başka birşey değil cevapların hepsi doğruymuş gibi gösteriliyor o kadar çok dikkat etmek gerekirki benim eşim alman olduğu halde bu ne biçim soru dedi benim kafam bile karıştı diyor sen nasıl yapıcaksın dedi bilmiyorum icg bin traurig...

bende sınavdan çıktığımda inanki senin düşündüklerini düşünüyordum hatta en yakın sınav tarihine bile bakmıştım ama sonuç elime ulaşınca hiç stres yapmamanın gerek olduğunu anladım..basit düzeyde almanca arıyorlar hepsi bu....sen şimdi sınav sonucu gelene kadar içini rahat tutmaya çalış inşAllah başaracaksın ve en yakın zamanda eşine kavuşacaksın dance:)

kaan59

edat eyvAllah hahahha kazandım kazandım 71 puan yeter yahu :)))))) inşAllah herkez kazanır....

edat

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 01, 2010, 07:29:34 ÖS
edat eyvAllah hahahha kazandım kazandım 71 puan yeter yahu :)))))) inşAllah herkez kazanır....

ben sana demedim mi kardeşim bak hiç stres yapmana değdimi kazandın işte yuppi:) tebrikleeerrr

kaan59

sağol edat bugunde randevuya gittim bakalım sonuç ne göstericek gelsin bian önce vizem ve pasaportum vAllah eşimi çok özledim gidip daha almanyaya alışmak gerek hayırlısı neyse olsun nedeyelım herkeze bol şanslar...

edat

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 06, 2010, 03:00:14 ÖS
sağol edat bugunde randevuya gittim bakalım sonuç ne göstericek gelsin bian önce vizem ve pasaportum vAllah eşimi çok özledim gidip daha almanyaya alışmak gerek hayırlısı neyse olsun nedeyelım herkeze bol şanslar...

insAllah biran önce esine kavusursun arkadasim bu sikintilarimiz insAllah gecer..benimde sana bi sorum var ben simdi yeni pasaport alcam ama daha evlenmedim.bekleme süresi uzamasin diye biran önce cikarayim randevu alayim diye düsündüm ama daha sonra bana derlermi burda bekar yaziyo falan..bir arkadasta artik yeni pasaportlarda medeni durumun yazmadigini söylemis...cok kararsiz kaldim acaba ne yapsam ???  ???