Ders 5: Almanca Sayılar (0-100)

Başlatan Lara, Ocak 09, 2006, 01:44:22 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: LEE 19 - Ocak 20, 2008, 03:50:54 ÖS
Teşekkürler, inanmak zor ama 10dk içinde 100 e kadar saymayı öğrendim.

Ezberemi yoksa okuyarakmi ?  ;D

Bende site görevlilerine tekrar tsk etmek istiyorum.

Paylasimlar gercekten cok yararli ve güzel.

secil16_06

çok saolun valla ben 2 senedir okulda ögrendigimi 10 dakkada ögrendim gerçekten çok faydalı site.

biz okulda pekiştirmek için oyun oynardık:
belki burdada oynayabiliriz mesela bom yada 100den geriye sayabiliriz

hard-candy

gkhnclk

ben de yeniyim bnm de teredutlerim wardı ama sımdı sıslerın sayesınde hıc bi tereddutum yohk inş. en kısa zamanda cok seyler orenıcem herkese cok tesekkurler

tlgbrkc89

şevval su

böyle bir gayret gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz. alkis:) alkis:) alkis:)

Mehmet Ülgen

haklısınız bn yeni balıyorum . 10.sınıfım anadolu lisesinde olduğumdan almanca öğreniyirum.bu site sayesinde daha iiyi öğrenme imkanım oldu. emeği geçen herkese teşekkürler.

sial_fb

solun bayagı yardımcı oldu elınıze saglık danke schön

SS Offizier

sechs neden zehs diye okunmuyor da zeks diye okunuyor? kafam karıştı:S

ask_boy67

deha_cınar

bu gün başladım bende derslerinize ders 5 e kadar geldim inşAllah...düzenli olarak takip etmek istiyorum bundan sonrada...
Hizmetleriniz için çok ama çok teşekkürler...

danke schön

doğrumu yazdım bilmiyorum :)

SchwaRz.eLfe*

nmcalkartalları

nağme

almancaya başlarken önce sayıları halletmeli miyim sonra diğer gramer konularına mı geçmeliyim

nağme

siebzig  sibsig diye mi okunuyor.bilgilendirirseniz sevinirim.bizler için çok yaralı bir çalışma .danke

SEVGI-40

Alıntı yapılan: nağme - Ocak 21, 2009, 05:11:23 ÖS
siebzig  sibsig diye mi okunuyor.bilgilendirirseniz sevinirim.bizler için çok yaralı bir çalışma .danke
sibtzig  diye okunur arkadasim

tetani

çok güzel bi siteymiş bu sitee yaff; istediğimi gökte ararken bu sitede buldum hiihi:)