oleyyyyy kazandım arkadaşlarr :)))

Başlatan zuzuma, Ekim 22, 2010, 05:53:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

Alıntı yapılan: edat - Ekim 28, 2010, 04:35:30 ÖS
geçen nişanlımada söyledim çok şaşırdı ya:) şansa baksana ..bi internet sitesinden biriyle tanış biri istanbul biri izmir sonra ikiside aynı yere gitsin alkis:)  yuppi:)

ehehhe evet yaa dimi..bende eşime bahsettim oda işyerime yakın diye böckhingenden ev tutmayı düşünmüştüm dedi.. nasip artık cnm önce şu basamakları bi aşalım en son tanışma kalsın :))

edat

Alıntı yapılan: zuzuma - Ekim 28, 2010, 09:32:09 ÖS
ehehhe evet yaa dimi..bende eşime bahsettim oda işyerime yakın diye böckhingenden ev tutmayı düşünmüştüm dedi.. nasip artık cnm önce şu basamakları bi aşalım en son tanışma kalsın :))

evt gülşahcım sen benden daha önce gidersin büyük ihtimalle çünkü bizim daha nikah kıyılacak..oraya gidince bu siteden buluruz artık birbirimizi kısmetse yuppi:)

mechull

selam arkadaşalar sizden dualarınızı bekliyorum yarın istanbulda sınava giriyorum inş kazanırım bende sizin gibi bu stresten kurtulurum  tek istediğim mutlu olmak inş . kazanırım ya dua edin sevgili ste arkadaşlarım

gönülçelen

merhaba 15 eylülde vizeye başvurdum ancak 15 ekimde eşimin maaşının geçimimizi sağlayamayacagı gerekçesiyle red geldi. ???eşimin maaşi2500euro makına müh. 4 aydır calışıyor.kefilimizde vardı.avukutımız konsolosluğa itiraz dilekçesi gönderdi.neticeyi merk ediyorm bu konuda tecrübesı olanların yardımını bekliyorum.simdiden tesekkurler

zuzuma

Alıntı yapılan: gönülçelen - Kasım 04, 2010, 08:25:22 ÖS
merhaba 15 eylülde vizeye başvurdum ancak 15 ekimde eşimin maaşının geçimimizi sağlayamayacagı gerekçesiyle red geldi. ???eşimin maaşi2500euro makına müh. 4 aydır calışıyor.kefilimizde vardı.avukutımız konsolosluğa itiraz dilekçesi gönderdi.neticeyi merk ediyorm bu konuda tecrübesı olanların yardımını bekliyorum.simdiden tesekkurler

arkadaşım sen konuyu yanlış yere açmışın forumda vize bölümünde açarsan yardımcı olurlar...

zuzuma

Alıntı yapılan: mechull - Kasım 04, 2010, 07:43:36 ÖS
selam arkadaşalar sizden dualarınızı bekliyorum yarın istanbulda sınava giriyorum inş kazanırım bende sizin gibi bu stresten kurtulurum  tek istediğim mutlu olmak inş . kazanırım ya dua edin sevgili ste arkadaşlarım

dularımız seninle meçhul kardeş..sakin ol heycan yapma..çok zor değil görceksin..hadi güzel haberlerle gel inşAllah..başarılar dilerim..

mechull

teşekkürler zuzuma kardeş bakalım bekliyorum hala sınav sonucunu inş mutlu bir haber gelir bende sevinirim   zaten sonuç iyide olsa kötüde olsa yazacağım dualarınız için herkesezden rabbim razı olsun inş herkezi sevdiğine kavuştursun  aminnnn....

mechull

arkadaşlar bu gün zertifikam geldi 63 puan almışım geçmişim yani dimi arkadaşlar sizlere burdan sonsuz teşekkür ediyorum ama ilk önce yüce rabbime binlerce kez şükür ediyorum inş bundan sonraki aşamalardada yücerabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşAllah .....

Mutim

xmcraex

Alıntı yapılan: mechull - Kasım 11, 2010, 06:11:19 ÖS
arkadaşlar bu gün zertifikam geldi 63 puan almışım geçmişim yani dimi arkadaşlar sizlere burdan sonsuz teşekkür ediyorum ama ilk önce yüce rabbime binlerce kez şükür ediyorum inş bundan sonraki aşamalardada yücerabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşAllah .....

gözün aydin kardes

zuzuma

Alıntı yapılan: mechull - Kasım 11, 2010, 06:11:19 ÖS

elbette geçmişsin okey:) hadi hayırlısı bakalım..tebrik ederim sevindim adına alkis:)

zuzuma

Alıntı yapılan: Mutim - Kasım 11, 2010, 06:21:09 ÖS
gec oldu görmem :) hayirli olsun... :D

ben sana küsmüşdüm zaten  :P kutlamadın die  :laugh:

adnan38

sinavi kazanan arkadaslara tebrikler,bende ayni sikintilardan gectim 2 seneyi bitirdim almanyada,hemen ise basladim 2 sene sozlesmeli basladim sonrada fest oldum cok sukur,arkadaslar benden tavsiye turkiyenin tadini cikarin,sevdiklerinizle cok vakit gecirin hasretlik cok zor oluyo,ama insan alisiyor,almanyaya gelmeden dili cozerseniz cok kolaylik olur her bakimdan,SINAVA GIRECEKLERE BASARILAR INS SEVENLER KISA ZAMANDA KAVUSUR.

kaan59

arkadaşlar sınavı kazandıktan sonra sertifikamızı kaç gün sonra teslim alıyoruz yada kargo ile adresimizemi geliyor gidip bizzat kendimizmi teslim almalıyız ???

yasemink

bnmkı ucuncu gun gelmıstı arkadasım sınavdan sonra orda verdıgın adrese ups ıle gelıyor...

zuzuma

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 21, 2010, 02:19:48 ÖS
arkadaşlar sınavı kazandıktan sonra sertifikamızı kaç gün sonra teslim alıyoruz yada kargo ile adresimizemi geliyor gidip bizzat kendimizmi teslim almalıyız ???

geçmiş olsun öncelikle..nasıl geçti sınav?? umarım güzel bi puan gelir..sınav sonucun 3 ile 5 gün gün içinde kargo ile adresine gelio..

zuzuma

Alıntı yapılan: adnan38 - Kasım 18, 2010, 02:34:29 ÖÖ
sinavi kazanan arkadaslara tebrikler,bende ayni sikintilardan gectim 2 seneyi bitirdim Almanya'da,hemen ise basladim 2 sene sozlesmeli basladim sonrada fest oldum cok sukur,arkadaslar benden tavsiye turkiyenin tadini cikarin,sevdiklerinizle cok vakit gecirin hasretlik cok zor oluyo,ama insan alisiyor,almanyaya gelmeden dili cozerseniz cok kolaylik olur her bakimdan,SINAVA GIRECEKLERE BASARILAR INS SEVENLER KISA ZAMANDA KAVUSUR.

amin inşAllah..haklısın başta eminim hepimize zor gelicek...düşünsene herkes burda eş dost arkadaş ailemiz..ama sevdiğimiz orda yanımızda buda bir şans..dil önemli bir fonksiyon.çağın gerisinde kalmamak için öncelikle dili geliştirmek kesin ve şart..elbette bazı zorlukları olucak helede  bu yabancı bir ülkeyse çok normal o ruh halleri..