gökinn dualarımız seninle..

Başlatan zuzuma, Ekim 28, 2010, 10:58:01 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

Alıntı yapılan: yasemink - Kasım 06, 2010, 03:42:12 ÖS
evet nasıl vermıyorlar anlamıyorum sonucta esın o senın vermk zorundA ben ıstedım hemen cıkartıp vermslerdı bı sorun cıkmadan anlamadım valla...

eşim alman vatandaşı türk..burda kapalı kayıt görünüo dedi..kendisi alabilir ancak dedi..birde ben bağlı oldğum ilçeden başka bi yerden istemişdim ondanmı kaynaklandı acep..ben eniyisi bağlı olduğum ilçe nüfus müdürlüğne gideyim bide öle denerim şansımı..

yasemink

hımm evet esın alman vatandasysa sorun cıkarabılırler dgru bnm esm turk vatandasydı bn o yuzden sorunsz alabıldım demkkı ...

adana1903

Yine verirler benim esimde ayniydi sonradan alman vatandasi oldu senin gittigin memur isi bilmiyor arkadasim

huzun

merhaba arkadaslar nufus mudurlukleri toplu vukuatli nufus kayitne pek bilmiyolar yani en azindan benim ilcemdekiler bilmiyodu tam 5.de dogru nufus kayiti aldim ama ben ordaki gorevli bayanla kavga bile yaptim kadin bana boyle bisey yok diyo bende mudurunuz nerde dedim mudurun odasina gittim mudur halletti biraz ugrasmak gerekiyo malesef ben en cok nufus kayitta ugrastim bide eksik evrak olmamasi icin esinizin yurt disi giris cikislarinida goturun ozaman eksik evrak demiyolar benim toplam gorusmem 10dakika bile surmedi ve gorusme yapan bayan cok kibardi insaAllah en kisa surede kavusursunuz sizlerde eslerinize

serdarca_55

Arkadaşlar bize dua yok mu yahu ?  bu vize olmasaydı ne güzel oldur du dimi?

gokin

Alıntı yapılan: serdarca_55 - Kasım 08, 2010, 01:55:10 ÖS
Arkadaşlar bize dua yok mu yahu ?  bu vize olmasaydı ne güzel oldur du dimi?

Allah isini gücünü rast getirsin kardesim insAllah sende bizlerde tez zamanda kavusuruz sevdiklerimize ;)

serdarca_55

Amin.. ben çocuk üzerinden oturum iznine başvuru yaptım amma elime yüzüme bulaştırdım :):)

BAŞKENTLİ_RABİA

neden elinize yüzünüze bulaştırdınız.  :haha: :haha:

serdarca_55

alman vatandaşı çocuğum üzerinden aile birleşimi yaapayım dedim amma faydası olacağını düşündüğümden görevliye iş kağıdı da verdim. Biraz tereddüt etti görevli işte. Bu da canımı sıktı...

BAŞKENTLİ_RABİA

hayırlısı olsun kardeş hiç canını sıkma onun vizdanına kalmış hersey Allah buyuktur ... Allah bebegıne bagıslasın senı tez zamanda kavusmayı nasip etsin cümlemizi

serdarca_55

amin teşekkürler.. de durumum hakkında net bilgisi olan arkadaş bulamadım sitede.

BAŞKENTLİ_RABİA

bulamazsınkı zaten benzer durumlar oluyo ama herkezın basvurusu farklı sonucu neler neler cıkıyor

serdarca_55

Haklısın... valla yapıcak birşey yok kısa zamanda olup olmayacağı belli olsa da ona göre düzene geçsek. yoksa zorla olduracak değiliz di mi?

BAŞKENTLİ_RABİA

zorla degıl ama alana kadar mucadele edıceksın sabır edıceksın  ;D ;D ;D ;D

serdarca_55

evet nihayet 3 hafta sonunda Eşimi şubeye çağırmışlar. hiç bir şey sormamışlar. sadece kalacağım evi(yani kayın pederimin ev adresini)ev sahibinden
imzalı kağıt istemişler. Görevli bu kağıt geldikten sonra vizeyi vereceğini söylemiş...