Ana Menü

selamlar

Başlatan duak, Mart 08, 2006, 06:12:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCHİSCHT!!!

hoşbulduk :)memnun oldum Olympustk :D...ok danke sehr...(im) yerine (in der) koymalıydım aceleyle yazdımda ondan yanlış oldu...düzeltiğin için teşekkürler... :angel:

care

slm arkadaslar ben siteyi dun sans eseri gordum ve simdiden mudavimi oldum ilk once boyle bir siteyi hazirlayan herkese cok tesekkur ederim birde birsey sormak istiyorum bu sitedeki her imkandan ucretsiz olarak mi yararlaniyoruz emin olamadim herkese almanca ogrenme konusunda basarilar

AtLantis

Care arkadaşım tabiki ücretsiz Gramer Pratik ve diğerleri hepsini Ücretsiz olarak öğretiyorlar Cok güzel bir site bende yeni basladım almancaya

huseyinozdemir58

almancaya yeni başlayan birisiyim
inşAllah öğrenirim buradan

ehrlichmensch

cok güxell bi site ve faydalı yeni öğrenenler için gayte acık ve faydalı olacağına inanıyoruumm...

fmeric

Arkadaşlar şu kadarını söyleyim,almanca öğrenmesi çok zor, ama bi kere öğrenince konuşması müthiş zevkli bir dil

pure_shore

Almanca öğrenenler kervanına bende katıldım :)
En kısa zamanda bu sözlerimi almanca olarak yazacağım inşAllah.
Site sahip ve yöneticilerine çok teşkkür ederim...

tatarkadir

site gerçekten çok hoş... kursa başlamadan önce güzel bir deneyim olacak benim için... bu siteyi hazırlayanın ve emek verenlerin ellerine sağlık... herkese iyi çalışmalar...

ToKaTLi

selam arkadaslar sayenizde bende almanca ögrenecegim büyük bir merak sardı beni açıkçası insanın sevdigi almanyada olursa neler yapmazki bende almanca ögrenip hem yeni bir dil hemde bir farklılık üretecegim:))  tabiki sayenizde ....şimdiden teşekkür ederim

selim 66

ich bin vorbeter ich komme deutschkurs   ich lerne bischendeutsch  ich fahre nach deutschland

Bilge

Alıntı yapılan: tOm_TH1 - Nisan 06, 2007, 08:56:16 ÖS
site güzelle benziioo btnn dersleree gözz aticmm .. aslndaa sdece bakmkk istemsstmm ama sanrmm bicok sey örenicem :)

Bir de ben bunlari anlasam. ::)

NalanW

Arkadaslar inanin ben Türkcem hakkinda süpheye düsmeye basladim...Bu zamana kadar acaba bize yanlismi ögrettiler.Ben bu yazdiklarinizdan hic birsey anlayamiyorum... :)

elo§um

merhaba  bende yeni üye oldum ve  siteyi cok begendim almanya ya gelince hemen kurs a  gittim ve ögrendim fakat evde kaldigim süre  boyunca pek fzla konusmayarak pratik konusmami kaybettim  simdi  siteyi takip ederek  eksiklerimi tamamlayacagim.... ;)

197

dilay

selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım ben dilay almanca biraz biliyorum ve daha öncede almanyada kaldım ama unuttum genelde umarım burda birazda olsa şimdi tekrar gidene kadar ilerletirim umarım iyi vakit gecirecegimden eminim... :) :) :)

denizcan

hosgeldin aramiza dilay

abdulhamidhan