vizede çıkan almanca sorular..

Başlatan zuzuma, Kasım 11, 2010, 09:30:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 12, 2010, 06:39:18 ÖS
selam zuzuma kardesim merak etme seninkide hizli gider ben arastirdim zaten daha dogrusu konsoloslugu aradim gecen, vize basvurusundan 3 gün sonra evraklar yollaniyomus zaten almanyaya ama sorun su mesela benim evraklar önce köln e gitti ondan sonra esimin bulundugu yere gidecek yani evraklar gitmesine hizli gidiyorda ondan sonra büyük sehirlerden bizim gidecegimiz yere gönderilmesi baya sürüyor, insAllah kisa zamanda gideriz en azindan bayramdan sonra gitsek süper olur valla ikinci bayram ;)

valla da süper olur..ben 1 aya değil 2 ayada razıyım yeterki sorun çıkmasın.lakin önümüz bayram ya acep benim evraklar gidermi yoksa konoloslukda tatilemi girer ???

BAŞKENTLİ_RABİA

benıde yazın en tecrubelı suanda benım :D haZIranın 10 nu  :) :) :) :)

zuzuma

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 12, 2010, 10:21:27 ÖS
benıde yazın en tecrubelı suanda benım :D haZIranın 10 nu  :) :) :) :)

oo başkentli dostum en kıdemli sen çıktın :D okey:) ilk güzel haber senden gelicek ve çok yakında halayy:) alkis:)

zuzuma

bekleyenler kervanı yolcuları  halayy:) liste güncellendi  alkis:) yuppi:) halayy:)

başkentli rabia--başvuru-- 10 haziran
yasemink---başvuru 25 temmuz
gökin---- ----başvuru 28 ekim
menteşli ----başvuru 1 kasım
zuzuma --- başvuru   11 kasım

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah canımcım ya :S hayırlısı halay cekıcez.. ;D ;D :D alkis:)

yasemink

teskkrler zuzuma bekleyelım bakalım ınsAllah rabıayla benm gıbı sızı de cagrmazlar hayrlısyla kavusursunz eslerınıze:)

zuzuma

Alıntı yapılan: yasemink - Kasım 13, 2010, 01:01:31 ÖS
teskkrler zuzuma bekleyelım bakalım ınsAllah rabıayla benm gıbı sızı de cagrmazlar hayrlısyla kavusursunz eslerınıze:)

inşAllah arkadaşım amin..hangi durumlarda çağırıyolar çapraz sorguya.yani senin görüşmen nasıl geçmişdi zormuydu..nerden anlıycaz şüphelendiklerini ??? ???

yasemink

görusmem cok ıyı gecmstı sordugu sorulara da gayet acık bı sekılde cvp vermstm almanca soruları da cok ıyydı aramzdakı yas farkından suphelenmıs olabılırler akrabayzı uzaktan da olsa ustelık bnım okul durumm var bunları sorun etmste olabılırler bılmıyorum kı hanı sorgu mu degıl mı o da bellı degıl esıme mektup gıtmedı cunku..bn vızemı beklerken bu mektup geldı ıste beklıyoruz bakalım neyms dertlerı hayırlısı olsun hepımz ıcın ınsallh...

yasemink

görusmem cok ıyı gecmstı sordugu sorulara da gayet acık bı sekılde cvp vermstm almanca soruları da cok ıyydı aramzdakı yas farkından suphelenmıs olabılırler akrabayzı uzaktan da olsa ustelık bnım okul durumm var bunları sorun etmste olabılırler bılmıyorum kı hanı sorgu mu degıl mı o da bellı degıl esıme mektup gıtmedı cunku..bn vızemı beklerken bu mektup geldı ıste beklıyoruz bakalım neyms dertlerı hayırlısı olsun hepımz ıcın ınsallh...

camoline

arkadaşlar merhaba aylardan beri bu siteyi takip ediyorum ve artık bende konuşmalara dahil olmak istedim benimde bekleme sürecim başlayacak yakında ve bazı sorularım olacak arkadaşlar sizlere bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinicem..... eşim tc vatandaşı ve almanyada çalışıyor biz 2010 nisan 19 da evlendik ikimizinde ikinci evlilikleri çocuk yok ikimizde de şimdi benim soracaklarım şunlar
1- mahkeme kararlarını almanca tercümesi yaptırdıktan sonra noter tastiği yaptıracakmıyız?
2-nüfus kayıt örnekleri almanca tercümesi yapıldıktan sonra noter tastiği yaptıracakmıyız?
bunlar bana acil olarak lazım arkadaşlar yarın işlemlere başlayıp sonuçlandırmam lazım lütfen bilgisi olan bana yazsın
nüfus kayıt örneğini kimi notere tastik ettirmiş kimi ettirmemiş çok ikilemde kaldım tamam almanca tercümesi yapılacakta noter olayında kafam karıştı lütfen arkadaşlar bi yardım bende burada nelere yaptığımı yazıcam o kadar çok evrak hazırladım ki inanın hangi evrak gidecek onlar bile karıştı adli sicil kaydımı bile aldım düşünün yani  :cryla: Allah hepimizin yardımcısı olsun

kaan59

şimdi sıra bende arkadaşlar cuma günü sınava giricem inanıyorum ki kazanıcam ilk sınavda sertifikamı ve hemen vize me başvurucam inşAllah herkez eşine sevdiğine kavuşur...

edat

Alıntı yapılan: camoline - Kasım 22, 2010, 07:56:56 ÖS
arkadaşlar merhaba aylardan beri bu siteyi takip ediyorum ve artık bende konuşmalara dahil olmak istedim benimde bekleme sürecim başlayacak yakında ve bazı sorularım olacak arkadaşlar sizlere bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinicem..... eşim tc vatandaşı ve Almanya'da çalışıyor biz 2010 nisan 19 da evlendik ikimizinde ikinci evlilikleri çocuk yok ikimizde de şimdi benim soracaklarım şunlar
1- mahkeme kararlarını almanca tercümesi yaptırdıktan sonra noter tastiği yaptıracakmıyız?
2-nüfus kayıt örnekleri almanca tercümesi yapıldıktan sonra noter tastiği yaptıracakmıyız?
bunlar bana acil olarak lazım arkadaşlar yarın işlemlere başlayıp sonuçlandırmam lazım lütfen bilgisi olan bana yazsın
nüfus kayıt örneğini kimi notere tastik ettirmiş kimi ettirmemiş çok ikilemde kaldım tamam almanca tercümesi yapılacakta noter olayında kafam karıştı lütfen arkadaşlar bi yardım bende burada nelere yaptığımı yazıcam o kadar çok evrak hazırladım ki inanın hangi evrak gidecek onlar bile karıştı adli sicil kaydımı bile aldım düşünün yani  :cryla: Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşım benim bildiğim kadarıyla eğer istanbuldan başvuru yapacaksan mutlaka almanca tercümelerini noter tasdiğiyle birlikte istiyorlar..

zuzuma

bence tasdik ettir zararı olmaz nacizane fikrim bu..

zuzuma

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 23, 2010, 09:49:16 ÖÖ
şimdi sıra bende arkadaşlar cuma günü sınava giricem inanıyorum ki kazanıcam ilk sınavda sertifikamı ve hemen vize me başvurucam inşAllah herkez eşine sevdiğine kavuşur...

başarılar kaan ..inanmak başarmanın yarısıymış sen yolu yarıladın  okey:)

zuzuma

Alıntı yapılan: yasemink - Kasım 13, 2010, 05:54:18 ÖS

kardeşlik naptın? son durumun ne..gittinmi görüşmeye..yaf vizesi onaylanan yokmu  bizim liste kaldı ölece :D

camoline

iyi akşamlar arkadaşlar soruma verdiğiniz yanıt için tşk ben burda bi yeminli recümanla konuştum sadece evlenme kararımızın almanca tercümesi ve noter tastiği gerekiyormuş nüfus kayıt örneklerinde gerek yok dedi ama genede tereddütte kaldım ben  böle bir sorunla karşılaşan birileri varsa izledikleri yolu merak ediyorum yada tam bilgisi olan... inanın 3 aydan beri sitede her sayfayı okudum ve artık kafayı yemek üzereyim çektiğiniz sıkıntıyı yakından bilen bir insanım daha kağıtları vermeden bu kadar sıkıntı yaptım müracatı yaptıktan sonraki bekleme nasıl olacak hiç bir fikrim yok 56 kğ dan 50 kğ düştüm yeminle bu nasıl bir sistem ben anlamadım ve bu kadar eziyet bu kadar sıkıntı neden yaşatılıyo bizler sadece eşlerimizin yanında olmak için çırpınan insanlarız ama bunu kanıtlamak ne zormuş gerçi normal zamanda olsa asla kanıtlanmazda bu durumda 40 takla atacak duruma geldik artık Allah hepimizi yardımcısı olsun Allah bizimle olsun inşAllah herkez tez zamanda kavuşsun yüregine kalbine nefesine  :cryla:

gokin

Alıntı yapılan: zuzuma - Kasım 12, 2010, 11:36:21 ÖS
bekleyenler kervanı yolcuları  halayy:) liste güncellendi  alkis:) yuppi:) halayy:)

başkentli rabia--başvuru-- 10 haziran
yasemink---başvuru 25 temmuz
gökin---- ----başvuru 28 ekim
menteşli ----başvuru 1 kasım
zuzuma --- başvuru   11 kasım

Evet arkadaslar Baskentli Rabia kardesimizin vizesi cikti sanirim yasemin kardesimizinkide cikti öyle söylemisti onaylanmis ups kargoyu bekliyomus galiba sira bende hadi insAllah yaa ;)