Mp3 Formatında Almanca Dersleri

Başlatan MuhaяяeM, Kasım 03, 2006, 03:27:45 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

martyy

arkadaslar sizinle bugun rastladigim bir sitey paylasmak istedim bu kadar guzel emek sarf etmis arkadaslarimiz icin yanlis yapmis olurmuyum bilmiyorum ama sadece sizlerinde bu siteden faydalanmasini istedim ne kadar cok bilgi kaynadi okadar kolay ögrenme diye dusunuyorum.
https://www.viyanaturk.com/tr/story.asp?story_id=52&kat_nr=12 link buu arkadaslar..

Etka

maximus84

oreda

aciklamalar cok guzel baya sey ogrendim.ben almanca okuluna gitmistim orda ogretildi bu sekilde fakat turkcesi olunca kafaya daha iyi giriyor.tesekkur ederim sagolun ellerinize saglik alkis:)

SydneyfunneL

Saldırgan olarak bildirilmiş site!
şeklinde uyarı alıyorum Yöneticilere Duyrulur
download linklerini değiştirmeniz iyi olucak :)

ATAAN

yusuf20

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 03, 2006, 03:27:45 ÖSBu bölümde almancax ekibi tarafından seslendirilen derslere ulaşabilirsiniz.

almancax1.mp3 : Almanca hakkında genel bilgiler, Almanca alfabesi, günler, aylar, mevsimler konularını içerir.
almancax1.mp3 dosyasını indirmek için tıklayın

almancax2.mp3 : Almanca sayılar (tümü) konularını içerir.
almancax2.mp3 dosyasını indirmek için tıklayın

almancax3.mp3 : Almanca isimler, çoğul isimler, ismin -e hali, ismin -i hali, ismin -in hali konularını içerir.
almancax3.mp3 dosyasını indirmek için tıklayın

sayilmaz

aynı sorun devam ediyor gibi
yanlış mı yapıyorum acaba?

MuhaяяeM

Linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" seçeneğini deneyin.

emrah00w

e.ozkan

Gerçekten çok güzel bir site eğitici ve öğretici emeğinize sağlık

olguntuzun

ruyamsu

sitenin hazirlanmasinda emegi gecen herkese tesekkurler.Almanyada kursa gidiyorum orada ogrendiklerimi bu sitede pekistiriyorum ve cok faydasini goruyorum.gercekten saolun arkadaslar

*gökçe*

serkan01

nasıl indirecem mp3 cd atıp arabada dinlicem

sakat__pire

birgl