Mp3 Formatında Almanca Dersleri

Başlatan MuhaяяeM, Kasım 03, 2006, 03:27:45 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gencdost1982

kardeslerim yazdiginiz konusdugunuz herkelime icin size minnet tarrim ben almanya da yasiyarum  okulda ayni konulari isliyorum ama bukadar guzel aciklama yapmiyor lar 
Allah hic birinize der gostermesin alah sizden razi olsun
tesekürler kardes lerim  wiele danke schön

Nefise

Ellerinize sağlık arkadaşlar. Ben Almanca kursuna gidiyorum ve bu siteyi de kullanarak Almancamın gelişiceğine inanıyorum.

Vielen Dank.:-)

bymugur

ben bulamadım linki acaba nasl indireceği<

perek

Dostlar bu dersleri nasıl indirebilirim?Bu garibanın duasını almak isteyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :D şimdiden teşekkürler... alkis:)

Batman15

hakan_63

halayy:)slm ben almanca dsersi almak istiyorum? yardım mımınzı bekiriyom

ramazan

sahane yarin diger arkadaslarada sitenizin adresini verecegim onlarda faydalansinlar,tesekürler,bu gün daha ilk günüm memnunum ellerinize ve dillerinize saglik (alkis:) yuppi:) halayy:)

canram

merhaba emeğiniz için teşekkürler. benim bir sorum olacaktı bilen varsa sevinirim ben aile birleşimi yapacağım ama çocumda almanyada onunla birleşmek istersem alman sınavı istemiyorlarmış doğrumu? cevaplarsanıuz sevinirim

kardelen871

emeğinize sağlık öğretmenlik gerçekten yürek işi bu işi yüreğiyle yapan tüm öğretmenlere saygılarımla

erdinc008

bende aile birleşimi için sınava basvuru yapcam. interneti dolaşırken bu siteye rastladım ama iyiki rastlamısım emeği geçen herkese teşekkür ederim... yeni başlayanlar için acaba dersleriniz tam olarak varmı...

Sehiv

Goethe Institut`te sinava gireceklere A1 Sinavini yapmis birisi olarak yardimci olabilirim. Eklemek isteyen arkadaslarim olursa MSN: ozenlive@hotmail.com Adminim eger yasaksa lutfen silermisin.

cemo01

Alıntı yapılan: iborotti - Kasım 05, 2006, 11:17:58 ÖS
Emeğinize teşekkürler indirdim dinlemekteyim  :)
  ben  almanca  öylencemde  dest  gözücem nasıl oluyor  biri  söylermi

gizemh21

çok yararlı oluyor gercekten danke schön  ;)

MfM21

ballerina

AVCI

yesilyesilyesil

teşekkür ederim almancax!
şuan indirdim ve telefona attım, işe yarar! ;)