Mp3 Formatında Almanca Dersleri

Başlatan MuhaяяeM, Kasım 03, 2006, 03:27:45 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozgurbaran

boundless

Çok teşekkürler. Paylaşımlar çok güzel...

theproof

mrh ben yeniyimde
acaba başka mp3 formatında var mı?

mirac

teşekkürler sayıları indirdim mükemmel olmuş

zehraagun73

sitenizin bana cok yararı oldu. teşekkür ederim. Yukardakileri indirmeye calışıyorum ama birsayfa acılıyor boş bir sayfa öylece duruyor. Nasıl indereceğimi söyleyebilirmisiniz

sweet_witch_35

paylaşım için teşşkürler hocam.

mert77

tek kelime ile mükemmel bir site... ;)

sevim

Guzel sitenin hazirlanmasinda emegi gecenlere tesekkurler MP3 formatındaki 3 adet dosyayi acabildim Bunlar sadece uc adetmi? Bir lisan ogrenirken sadece yazilimlari degil telafuzlarini da duymak dogru ogrenmede onemli bir adim Konu anlatimlarinin ayni zamanda MP3 formatinda olmasi temennisiyle

My10eZ

vervaroz

61Safa

ipeki

merhaba,
ben de bugün üye oldum siteye. her şey için teşekkür ederim.
ben kendi kendine öğrenmeye çalılan biriyim almancayı. maalesef ders alma imkanım yok.
iyi derecede ingilizce biliyorum ve bunun faydasını almanca kelime çalışırken görüyorum.
birbirine benzeyen çok fazla kelime var çünkü :) bana da artikelleri kalıyor.
umarım onu da halledebilirim.
özellikle mp3 formatı çok yardımcı olacak çünkü bilirsiniz insanlar duyduklarını hemen hafızalarına kaydederler. tıpkı dinlediğimiz bir şarkıyı birkaç seferden sonra söyleyebilmek gibi.
bir sorum olacak: bu bahsettiğiniz sınav ne ile ilgili acaba?? merak ettim :)
görüşmek üzere...

manchmal

ich habe diese mp3 gelacht......... :) Sie sollten noch mehr Deutsch arbeiten oder ?:d

sevim

Gercekten cok guzel olmus Sadece yazilislari ve okunuslari degil onlarin telafuzlarinida duyarak ogrenmek daha kalici oluyor. Tum bos zamanlarimizda  MP3 formatinda dinleyebilmek ezberlemeyi kolaylastiriyor Emeginize saglik sonsuz tesekkurler
Umarim devami gelir

brsbedis

muratbey

Karşılıksiz yapılan iyilikler mutlaka -Allah katında- karşılığını bulacaktır.

smc-403