Köln' de vizem onaylandı.....

Başlatan Sevgi02, Aralık 13, 2010, 01:07:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevgi02

Arkadaslar şimdi Konsolosluktan yazı geldi "  Vizeniz ile ilgili olarak bazı hususların açıklığa kavuşması gerkmektedir. Bu sebeple 22.12.2010 tarihinde  kons. çğırıyolar.
Bu ne demektir acaba :(

kml_polat

sanırım bi arkadaşımız formda almanca yetersizliginden dolayı cagırmışlar oda gitmiş almaca soru sormuşlar belkide sannada ole bişeyler sora bilirler

yasemink

:) kemalın bahsettıgı arkladas benım sevgıcım ama almancam yetersız oldugu ıcın cagrıldıgıma ınanmıyorum sınav notum da cok ıyydı amac bı cagrmaktı bence...hatta ben gttgımde kadına dedım notum da ıyydı ama dıye haklısınz dedı ıyyms hatta basvuru görsmenız de ıyı gecmıs ama mudurumz öle uygun gördu dedı ve sorular sordu bnde cvpladım ve aynı sebple ıkıncı kez cagrıldım yıne bazı hususların acıklıga kavusması ıcın dıye ve ucuncu kez bana almanca sordular sok oldum tabı neyse kı bı sorun cıkmadan hepsını cvpladım ve kadın bana bır kagt ımzalattı ıste almanyaya sadece aıle bırlesımı ıcın gıdıyorum gıdınce bı hafta ıcınde yabancılar polısıne geldıgımı hbr verıcem uc ay sonra vızemı uzatcam gıbı seyler bende ımzaladım geldm uc gun sonrada vızem cıktı böle yanı arkadasım buyuk ıhtımalle o sebeptendır sen sıkı calıs almancanı belkı esıne de hbr gıder capraz sorguda olabılır ben ıkı kez gıttım almanca ıcın cagrıldım hemde gereksız bı sekılde ...

hilal_gh

istanbul başvurularında oluyodur böyle bişey hiç duymamıştım çok şaşırdım yasemin neyseki vizen gelmiş baya bir zorlamışlar ben sadece başvuru yaptım ve geldim okadar.eşimi adresinde bulamamışlardı cep tlf nu aradılar eşim adresi faksladı ve bir sorun olmadı.almanca ögrendiğim hocam istanbulda ve izmirde çok zorluyolarmış demişti belliki dogruymuş...

yasemink

evet hılal bende basvurumu yaptım bı kac turkce bı kac da almanca sorular sordular cvpladım barkod numaramı aldım geldım esım de ordan hallettı tum ıslerı ve bundan ıkı ay önce almanyadan onaylandıgı söylendı bıze ben vızemı beklerken sevgıye gelen yazınn aynısyla benı cagrdılar gıttım almancanızı denıcez dedıler denedıller tamm sorun yok bı haftaya gelır vıze onaylı pasapoprtunz dedı ve bı hafta sonra tekrar aynı mketup geldı gıttım bı merakla cunku almancamı denedıler bu ne acaba dıye ve baska bı kadın bu sfer yıne almanca konuscaz dedı sok oldum neysekı calısmtım ıyı gectı ve uc gun sonra vızem c ıktı böle yanı arkadaslar ıstanbul alman konsoloslugu vızem onaylanmasına ragmen ıkı ay ugrastrdı benı dılerım sızler aynı sorunlarla karsılasmazsınz...

Sevgi02

Yasemin arkadasım öncelikle seni takip ediyorum forumda vizenide aldn çok sevindim hayırlı olsun.
benim konuma gelince vizeye basvurdgumda çok sinirli bi memura rast geldim bir kaç almanca sorusunu yanıtlaymadım
bana tekrardan cagırabilirsin almanca calış demişti. Sanıyoum onun için cagırıcaktır. çok zor soruyolar mı bide almanca haricinde baska bişey sorarlarmı acaba bide almanya onayladı vizemi eşim cuma günü gidip öğrendi bizleişiniz bitti vizeni onaylandı demişlerç
Off stres bastı çok çalışmam gerek

yasemink

arkadasım rahat ol ınan korkulacak bısey yok soruları söylım ben:almanca ıste adın ne kac yasındasın,en sevdıgın yemek,su an saat kac,bugun gunlerden ne,cocugun var mı,kardesın var mı ,varsa adı ne,nerde oturuyorsun,araban var mı,araba kullanmayı bılıyor musun,hobılerın neler,gazete okr musun hergun,evet dedım ve hangı gazeteyı okuyorsun dedı,et yemeyı mı balık yemeyı mı daha cok seversın ve meslegın var mı dedı bende neın dedım uzun cvp ıstıyorum dedı bende ıch bın studentın dedım ögrencıyım ama her soruya uzun cvplar ver neın ya da ja deyı kestırme kabul etmıyor sınavı gecmıssın zaten bunlarıda cok kolay cvplayabılırsın Allah yardımcın olsun arkadasım...

hilal_gh

verecekleri hepsi bir vize arkadaşlar canımızı su ettiler valla. verinde artık sizde kurtulun bizde cofe:) cofe:)

yasemink

hayrılı olsun demssın sagol arkadasım Allah razı olsun ınsanllh en kısa zamanda sen ve senın gıbı arkadaslarda alırlar vızelerını...bı de almanca dıısnda hıc bısey sormadı eger cvplarında bı sorun yoksa kendısı olumlu oldugunu bellı edıyor zaten bı hafta ıcınde gelır pasaportunz gıbısınden...

Sevgi02

Teşekkür ederim arkadasım çokçalışmam gerek hemen baslım ben calısmalara çok tskk ederim....

Hilal arkadasım öle bir verselerde  bizde onlarda kurtulsa 7 aydır uğraşıyorum valahi insaff yoruldum.

yasemink

rıca ederım arkadasım en kısa zamnda Allah yardımcın olsun bende bes bucuk ay bekledım gercı esımn ıslemlerınden sonrakı surec ıkı bucuk aydı...ınsAllah en kısa zamanda alırsınnz vızelerını buna benzer sorulara esınle bırlıkte calısrsan hıc sorun olcagını sanmıyorum!

ozkancan20

arkadaslarım bunların yaptıgı ınsanlık sucu...alman anayasasında aıle butunlugu korunur dıe bısey var ama nerde...benım esım alman vatabdası benı  3,5 aydır ugrastırıolar hep engel hep engel

Sevgi02

Hep bi engel çıkartıyolar arkadaşım umarım tez zamanda eşlerimize kavuşuruz..

hilal_gh

sevgi herkesin derdi beklemek herkesin derdi bitmeyen vize sorunları.. dediğin gibi inşAllah artık biter bizim ve bizim gibi olan herkesinki.bende 3 aydır ugraşıyorum yaklaşık ama anladıgım kadarıyla istanbul baya bir uzatıyoo hayırlısı hakkında inşAllah biter bu eziyet

kaleli

Alıntı yapılan: hilal_gh - Aralık 15, 2010, 08:10:51 ÖS
sevgi herkesin derdi beklemek herkesin derdi bitmeyen vize sorunları.. dediğin gibi inşAllah artık biter bizim ve bizim gibi olan herkesinki.bende 3 aydır ugraşıyorum yaklaşık ama anladıgım kadarıyla istanbul baya bir uzatıyoo hayırlısı hakkında inşAllah biter bu eziyet
anladıgım kadarıyla burdakı konsoloslukların cok fazla bı etkısı yok.onemlı olan almanyada hangı yabancılar polısının bızım ıslemlerımızle ılgılenecegı.yogunluga bakıyo yanı anlayacagınız

hilal_gh

ewet almanya onay vermesse türkiye veremiyo zaten almanyada verdikten sonra sorun yok inşAllah:)))))

kesto34

slm arkadaslar. u an kahvemi icip oglum kucagimda disarida yagan karyagisini izliyorum.(duisburgda) tum bu gecen zaman 35 gün sürdü dstlar
yani adamlar gercekten iyi vede cabuk yapiyorlar islerini umari hepiniz sevdiklerine kavususunz en yakin zamanda