barkod numarası bana vermediler

Başlatan hilal_gh, Aralık 15, 2010, 12:01:06 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hilal_gh

arkadaşlar birkaç kişinin yazılarında okudum vize başvurusunda vize takibi için baykot numarası veriyolarmış ama bana öyle bişey vermediler sadece bekleyin 1 ayla 3 ay kadar sürer dediler.şimdi eşim evrakları polise verdi. bakabildiğim tek şey ups nin verdiği dekontta yazan takip numarası. şimdi bişey yapabilirmiyim söylerseniz çok sevinirim... :-\ :-\ :-\

camoline

bende size bir soru sorayım müsadenizle bana verilen ups numarasına nerden bakıcam bende onu sorayım size

CooLDeMoN

şaka yapıyorsun herhalde :)
neysee..
https://www.ups.com.tr/index.asp
bu adrese girince hemen SOL KISIM da takip numarası yazabileceğin yer var oradan takip edebilrsin.

CooLDeMoN

Alıntı yapılan: hilal_gh - Aralık 15, 2010, 12:01:06 ÖÖ
arkadaşlar birkaç kişinin yazılarında okudum vize başvurusunda vize takibi için baykot numarası veriyolarmış ama bana öyle bişey vermediler sadece bekleyin 1 ayla 3 ay kadar sürer dediler.şimdi eşim evrakları polise verdi. bakabildiğim tek şey ups nin verdiği dekontta yazan takip numarası. şimdi bişey yapabilirmiyim söylerseniz çok sevinirim... :-\ :-\ :-\

malesef beklemekten baska caren yok. ups kargoyu takip etmen bir işe yaramayacak oradan sadece kargonun yola cıktığını görürsün. iiçindeki bilgiler yine kargo eline gecince öğrenceksin.
ama kargoyu takip etmek bile zevkli geçicektir. en azından her yeni gün için yeni bir şansın olucak ve hergün yeni bir hevesin olcak. kargoyu takip et.
mutlu hayatlar..

hilal_gh

ama hala benim soruma cvp vermiyosunuz ki :cryla: ben şimdi öğrenemicekmiyim posta gelene kadar, konsoloslukta baykot numarasını benmi isticektim acaba  bu benim 2.başvurum ikisindede vermediler.....alıcam artıkkkkkkk :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

yasemink

hılal nerden basvuru yaptın kı sen bıde nıye vermedıler anlamdım ben ıstanduldan basvuru yapmstım bana görsme b ıttgınde vermstı burdan takıp edebılırsın dıye ve bu takıbı de ıstanbul alman baskonsoloslugunu tel ıle arayınca yapabılıyordum ve bılgı verıyorlardı ama gerek duymadım aramadım hıc yanı bendekı barkod no bı ıse yaramadı sadece ups nın verdıgı takıp no ıle ups sıtesınden arada bır kontrol ettım zaten bı hbr cıkcagı zaman msj gelıyordu ona da gerek kalmıyordu böyle yanı...

hilal_gh

ben ankaradan yaptım başvurumu bu 2. başvurum zaten 2 sindede vermediler bana bilmem gerekmesede çok merak ediyorum bugün 10  gün oldu eşim evrakları polise vereli. elimde öyle bişey olsa bakardım  diye düşünüyorum şimdi o numarayı alma imkanım varmı acaba...

yasemink

arkadasım ankaradan basvuru yapan arkadaslara bı sor sen yenı konu acıp oranın prosedürlerını bılmıyorum cunku emınm yardımcı olacak bırılerı vardır sana...10 gun olduysa korkma en kısa zamanda bı hbr gelır ınsAllah esınn maası,evı,sıgortası ıle ılgılı bı sorunu yoksa olumlu cvp gelecktır bı de esın on bes gun gecınce sorsun yabancılar subesıne benım esm sık sık gıdıp görsmstu faydası olur belkı ıyı aksamlar dılıyorum...

kaan59

yasemin şimdi ben istanbuldan başvurdum benim kağıtlarım almanyaya gidicek sonra eşimi çağıracaklar almanyada dimi ? eşim de birşeyler hazırlayıp tekrar polise teslim edicek ve vize onayı ozaman oluyor değil mi ben ne yapıcam şimdi kağıtlarım almanyaya gidicekmiş yarın gider belki :)

hilal_gh

çok teşekkür ederim yasemin eşimin ordan her hangi bir sorun yok gibi görünüyo aile birleşimi danışmanı avukata gösterdi dosyayı polise vermeden önce bir sorun yok demiş. burdanda bir sorun yok inşAllah vize çıkasa napalım öncedende ögrenmeyelim :) eşimde pazartesi bir arayım diyo inşAllah ordan hayırlı bir haber alırızz.bana baykot numarası vemeyeyince bir sorun var sanmıştım.amcamın nişanlısıda ankaradan başvurdu onada öyle bişey vermediler....

yasemink

rıca ederım hılal...demkkı sorun yokmus ankara vermıyormus barkod numarası sen sabırla beklemeye devam et esınde sorsun tabı en kısa zamanda gelır olumlu hbr ınsAllah...

yasemink

ıyı aksamlar kaan basvurun hayrlı olsun sende en ksıa zamanda hbr alırsın ınsAllah..basvurunu yaptın sen sımdı 20 gune kadar belkı daha erken evrakların gıder oraya esıne termın verrler ve göturmesı gereken evrakları söylerler esınde gunu geldıgınde evraklarla bırlıkte gıder görsmeye ve sana konsoloslukta sorularn soruların nerdeyse aynısını esıne de soracaklardır buyuk ıhtımalle bızde öyle olmstu cunku...ondan sonra da bı sorun yoksa eksık evrak gıbı falan gelır en kısa zamanda ınsAllah pasaportun...

kml_polat

bende ankaradan başvuru yaptım banada takip numarası vermediler 2.5 ay oldu bekliyorum bakalım işAllah cıkar

hilal_gh

inşAllah çıkar arkadaşım bende dört gözle bekliyorum cvplarınız için teşekkür ederim

kaleli

Alıntı yapılan: hilal_gh - Aralık 15, 2010, 07:17:35 ÖS
inşAllah çıkar arkadaşım bende dört gözle bekliyorum cvplarınız için teşekkür ederim
hılal kardes basvurunu ankaradan yaptıgında hanı ups kargo ya gıdıp bı poset alıyorsun ya.işte ordan aldıgın fişin uzerınde barkot numarası degılde takıp numarası var.işte sen o numarayı kullanarak takıp edebılıyorsun.hatta eger cep numarası verdıysen ups kargo ya pasaportun yola cıktıgında sana mesaj atıyolar ıletınız konsolosluktan alınmıstır şu gun teslım edılecektır dıye.sen ıcını rahat tut sadece beklemeye devammm:)

hilal_gh

teşekkür ederim kaleli ewet bende  var ups nin vediği dekot ondan bakıyorum bazen.inşAllah bir sorun çıkmadan vizede çıkarsa çok iyi olcak...

yasemink