ESKİ PASAPORTA VİZE VURMUYORLAR MI?

Başlatan hilal_gh, Aralık 26, 2010, 03:11:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hilal_gh

MERABA ARKADAşLAR şUANDA VİZE BEKLİYORUM  ESKİ PASAPORTA VİZE VURMUYORLAR MI ÖYLE BİİşEY VARMI OLSAYDI BANA KONSOLOSLUKTA SÖYLERLERMİYDİ LÜTFEN BİR BİLGİNİZ VARSA PAYLAşIN MERAK EDİYORUM...

c3t1n

eger öyle bisey varsa bile konsolosluk hemen demez ugrastirmak/uzatmak icin seni bidaha görüsmeye cagirirlar bizim türkiye nedense böyle seylerde giciklik yapiyorlar ilk basta söylemiyorlar sonradan sonradan teker teker söylüyorlar(tabi hepsi öyle degil)

hilal_gh

ya öyle bişey varsa ben neyapcam yarın bir konsoloslugu bir aramayı düşünüyorum hem vizeyi sorcam hemde bu pasaportu umarın bir sorun çıkmaz.ben zaten uzatma yaparken çipli pasaport çıkartıcaktım burdaki emniyetteki polisler bu pasaportların 5 sene daha geçerli oldugunu söylediler ondan eski pasaportumu uzatmıştım ret vermeden benden yeni pasaport isteselerde razıyım yeterki ret vermesinler :( :( :( ??? ??? ??? :-[ :-[ :-[ :-\ :-\ :-\

c3t1n

bi sor ögren vize ne durumda diye pasaport ama daha gecerli olmasi lagzim alman kimliklerde 2011de degisiyor ama dah eski kimlikler gecerli sadece yeni alirkene yenisini veriyorlar yani illaki kimligi degistirin demiyorlar burda ama türkiyede haberim yok benim esime yeni ciplilerden aldik önceden eskisiydi memurda demisti daha gecerli diye ama biz ne olur ne olmaz diye yenisine basvurduk

hilal_gh

en iyisini yapmısınız cetin arkadaşım umarım şimdilik geçerlidir.arkadaşlar yakın zamanda pasaportu eski olupta vize alanlar varmı acaba nolur varsa yazın kafan allak bullak oldu.

bilal26

öyle bişey yok merak etmeyin herkez bişeyler sölüyor ne kadar çok bilen insan var bu işleri hergün konsolosluklarlada çalışanlardan daha çok bilenler var... saçma sapan bişey o pasaportlar daha 4 yada 5 daha zamanı var korkmanıza gerek yok