UPS BOMBAYI PATLATTI BU AKSAM

Başlatan musty-tülay, Ocak 10, 2011, 05:51:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okankoc

Arkada$lar ask kizina ne oldu merak ettim dogrusu acaba vizesi geldimi yoksa baska bir sey mi oldu.Bir daha siteye girmez oldu

bdrm62

ask kızı vizeyi aldı siteyi unuttun  alkis:)  bende pazartesi çapraz sorguya giriyorum.hayırlısı bakalım ne olacak.

musty-tülay

ask kızı ne oldu nerelerdesın hayırmı sermı ne oldu ne olmadı aldınmı vızeyı kayboldun senden acıl cvp beklıyoruz. ınsAllah hayırdır

ask kızı:)

VİZEM GELDİ ARKADASLAR COK SÜKÜRLER OLSUN  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) DARISI  BEKLEYENLERİN BASINA

musty-tülay

hayırlı ugurlu olsun  ask kızı ınsAllah dıger bekleyenlerde bu sevıncı yasarlar en kısa zaman
ne zaman gıdıyorsun ask kızı ve nereye gıdıyorsun

dermanbey

İyi uolculuklar giderken arkana bakma ama bi zahmet ayağını sürü de bizde gelelim  :)  MUTLULUKLAR...

okankoc

Hayırlı ugurlu olsun  ask kızı darisi vize bekleyenlerini ba$ina.

okankoc

Ask kızı dün bizi korkuttun cok heycanliydin ama her $eye degdi Allah yolunu acik etsin mutlu yuvana tez zamanda kavu$asin

sagolun arkadaslar darısı sizin basınıza

santoperat

Gözün aydın.... Allah utandırmasın.... Kısmetse 21Ocak2011 de çocuk üzerinden aile birleşimi için benimde randevum var...  umarım bir sorun olmadan bizde alırız vizemizi...

bdrm62

yarın 17 ocak ve izmir konsolosluğuna çapraz sorguya gidiyorum.hayırlısı...

inşAllah ondan sonra hemn gelir vizen .....

bdrm62

inşAllah ask kızı arkadaşım.teşekkür ederim ve gözün aydın.bu arada zaten eşimden de son 3 aylık maaş belgelerini istemişler.eşim çifte vatandaş ve 4 yıldır kadrolu anaokulu öğretmeni.göstergeler olumlu.hayırlısı olur inşAllah.benim ve bütün vize bekleyen arkadaşlar için...

volkan41

arkadaşlar pasaportumm ups ye verildi dua edin ya yarın inş gelen vizemdir cocuk üzerinden aile birleşimi yaptım

hilal_gh

hayırlı olsun inşAllah musti-tülay arkadaşım çokk sevindim birgün benimde vizem çıkmış olup inşAllah bende burda sizlerle paylaşmak istiyorumm inşAllah olursaa... Allah bütün bekleyenleri kavuştursun inşAllah.bekleyenlerede sabır versiiinn

Esime hasretim

Volkan kardes geldimi ups den haber gelen vizenmi ? Bende 22.11.2010da basvurdum cocuk üzerinden