18 şubat sınava girecekler

Başlatan Jeynes, Ocak 18, 2011, 04:23:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeynes

18 şubatta kimler giriyor arkkadaslar 

Serpil çiçek

ben izmirden giriyorum 28 şubatta.

ask kızı:)

Serpil çiçek

stresli biriyim ben nasıl olcak bilemedim ://

ask kızı:)

korkma   korkmazsan basarırsın aynı seyleri bende yasadım ben de cok korktum korktugum kadar degildi ama 83 puala gectim=)

Jeynes

valla 18 subat ankara sınavım var benimde işte 2. girişim bu. ilk sınavı 55 ile kaybetmiştim insAllah bu sınavı gecicem. Korkmamak mumkun değil ya hersey bu sınava baglı ama inanıyorum geciceğime. Allah hepimize kolaylık versin

Serpil çiçek

Aminn ben daha önce almanyada yaşadım temelli dönüş yapmış bir aileyiz biz ama kaç sene giçti aradan orda ilk okul 4. sınıfa kadar okumuşluğumda var ama  araya giren zaman beni korkutuyor. :/

ilk

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum
2,3 aydır almanca kursuna gitmekteyım a1 sınavı için şubattada sınava gırmek ıstıyorum en yakın tarıh 18 subat mı ?

crazy_52

slm ark bende yenı randevu aldım ankaradan banada 21 subat dedıler o tarıhe randevu aldım ben kursa fılan gıtmedım kendı gayretımle bır seyler yapabılıcegımı dusunuyorum sızlerden ıstegım ıse 21 subata gırecek ark.. mektup orneklerını yazarsa taze bılgı olabılır dıye dusunuyorum sımdıden tşk..

Jeynes

merhaba arkadaslar benimki 18 subatta dedigim gibi...
Ama arkadasa 21 subat dediklerine gore 21 subat vardır suan. En güzeli arayıp ogrenmek herkese basarılar.
Birde ankara sınavının yerini tam bilen var mı arkadaslar tam adres olarak değil bakanlıklar nerde acaba kızılay da mı ?

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: ilk - Ocak 20, 2011, 10:52:39 ÖS
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum
2,3 aydır almanca kursuna gitmekteyım a1 sınavı için şubattada sınava gırmek ıstıyorum en yakın tarıh 18 subat mı ?

sevgili arkadaşım sanırım illere göre değişiyor tarihler gördüğüm ve bildiğim kadarıyla. sen hangi ildesin ben İzmirde 28 şubatta gireceğim kısmetse.

saskin64

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Ocak 22, 2011, 12:13:35 ÖÖ

sevgili arkadaşım sanırım illere göre değişiyor tarihler gördüğüm ve bildiğim kadarıyla. sen hangi ildesin ben İzmirde 28 şubatta gireceğim kısmetse.

evet illere göre değişiyo ben 24 ocakta izmirde gircem...Sınava girceklere Allah zihin açıklığı versin...İnşAllah hepimiz başarırız...

ilk

tşkrler herkes istediği sonucu alır inşAllah adanadan ben ankaraya gıdecem yarın gunu ögrenecem bakalım

ilk

bugun aldım randevu banada 22 subat dedıler

Serpil çiçek