PASAPORTUMMM GELİYOOOOOOOOOOOO

Başlatan Sevgi02, Ocak 18, 2011, 09:07:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevgi02

Arkadaşlar süper bu heyecanı anlatmam mümkün deil 18.00 öğrendim daha yeni kendime geldim :)) Pasaportum kargoya verilmiş kons. verdiği takip numarasıyla hemde yarın elimde olucakmış Allaha şükürler olsun tarifsiz bi sevinç bu : alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)

kurucu52

cok sevındım sevgı.hadın hayırlısı:)tebrık ederım

Sevgi02

Teşekkür ederim arkadaşım darısı umarım tez zamanda senin başına :))

hilal_gh

hayırlı olsun arkadaşım ayagını sürüde git arkandan bizde gelelim:d:d:D almanya nın neresine gidicen inşAllah.bak sonunda kavuştun darısı bizeeeee

kaleli

Alıntı yapılan: Sevgi02 - Ocak 18, 2011, 09:07:50 ÖS
Arkadaşlar süper bu heyecanı anlatmam mümkün deil 18.00 öğrendim daha yeni kendime geldim :)) Pasaportum kargoya verilmiş kons. verdiği takip numarasıyla hemde yarın elimde olucakmış Allah'a şükürler olsun tarifsiz bi sevinç bu : alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)
hadi gozun aydin arkadasim senin adina cook sevindim cok sukur bir arkadasimiz daha kurtuluyor bu bekleme derdinden

ask kızı:)

cok sevindim abla ne mutlu sana =)))))) darısı bekleyenlerin basına alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

Sevgi02

Çok teşekkür ederim hepinize umarım vize bekleyen arkadaslarımda tez zamanda alır o zorlu bekleyişi tam 8 ay cektim ben ama sonu mutlu bitti :)
Hilal arkadasım ben köln gidicem kısmetse...

tugce_doerjer

hadı gozun aydın darısı dıger vıze bekleyenlerın basına  halayy:)

Sevgi02

PAsaportum geldi arkadaslar :))
ama bişey sorucam  vom du from 23.01.11 bis du untıl 22.04.11
am le on 18.01.11
hangisi benim cıkış tarihim ben acaba yarın gidebilirmiyim ;???

c3t1n

23ünden itibaren vizen basliyor.... almanca sinavini aldigina göre anlaman lagzim VOM yaziyor :)

Sevgi02

ay akıl mı kaldı bende ya pasaportumu görünce uctum resmen :))

ablacım  hayırlı olsun =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))  cok sevindimmmmm  alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:) ya:) clap:) dance:) funny:) funny:) ;D ;D ;D

Sevgi02

Saol canım benim ya sonunda kurtulduk vize stresinden :)) 23 de gidiyorum kısmetse :)

=) benden önce =) ne güzl Allah hayırlı yolculuklar versin

bdrm62

sevgi02 hayırlı olsun. gözün aydın.darısı bekleyenlerin başına....

benim de pazartesi sorgu vardı.olumlu geçti.bu arada çapraz sorguya giren ve vize alan tecrübeli arkadaşlar varmı?

sorgudan önce imzalattıkları kağıt acaba, vize onaylanacak anlamınamı geliyor? onu sorucaktım.yada bilen arkadaş varsa cevap versin lütfen...

Sevgi02

Teşekkür ederim arkadaşlar darısı tümmm bekleyenlerin başına :))

23.01.2011 çıkış tarihim  o gün yola çıkabilirmiyim acaba sorun cıkarırlarmı sizce yoksa  1 gün dahamı beklesem