arkadaslar almanyada ortalama maaş durumu nedir ki ? saçma geliyor biraz...

Başlatan jaces, Ocak 24, 2011, 06:52:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halitceri28

Evet herkese merhaba bu baslikda yazilan butun yorumlari ozenle okudum herkes de Allah razi olsun yardimci olmak amaciyla hem tecrubelerini hem fikirlerini beyan etmis oncelikle bundan dolayi mutluluk duydum. Benim bu konuda bir fikirim var ama onu aktarmadan once kendimden bahsetmek istiyorum ben 24 yasinda 01 03 2014  tarihinde Almanya ya giris yaptim yani suana kadar ne bir is tecrubem nede bir dil yeterliligim var Pazarlama bolumu mezunuyum ve isimi seviyorum. Benim mantigimda insan calismak istedigi zaman yada birseyleri basarmak istedigi zaman onune cikan engelleri herturlu asmasini bilecek kabiliyettedir. Evet muhakkak zorlanicaz bunalicaz yada strese giricez ama ne olursa olsun biz bu savasi kazanicaz die bakmamiz gerekir yani kisacasi arkadaslar yirtici olmamiz herseye atlamamiz gerekir benim felsefemde bir isde calismak ilerlemek var ama en oncelikli dusuncem her zaman ticarettir. Hadisde de beyan edildigi gibi rizkin Yuzde 90 i ticarettedir. Benimde planim buna yonelik once bir isde calismak arti ek is bulup parttime calismak akabinde ebay olsun e ticaret firmalari olsun farkli kanallardan cuzbi de olsa gelir saglamak 1. onceligim bununla birlikte sosyal cevre sahibi olmak gerekir, Her alanda hem karakterinizin saglamligi hemde yaptiginiz islerde ki durustluk ve azminizle referans olustrmaniz gereken adimlari atmak ileriye donuk planlarinizda size muhakkak yardimci olucakdir; 1 . asamayai yani onceligi yaptiginiz takdirde hem burada hemde var ise Turkiyede samimi guvenebilecegin kardes akraba veya dost ile kucuk capli Ticari faliyetlerde bulunmak Restorant cafe Magaza vs kucuk sermayeler gereken isler gibi bunu yaptiginizda elinizdeki birikimi degerlendireceginizden dolayi hem etrafinizda bunun gibi isleri yapan birilerine danisin hemde uzunca dusunun InsAllah Allahin da izniyle tutunursaniz saten gelecege donuk kaygilariniz azalicakdir. Tabi bunlarida yaparken once karakterinizi kisiliginizi ve Aile Mutlugunuzu koruyun.Bu sekilde kararli olursaniz sayet daha dorusu olursak sayet birakin Almanya yi afrikada bile Iyi sartlarda yasam sahibi olabiliriz onemli olan bunlari yapacak iradeye sahip olmak benim fikrim bu.