31.01.2011 Vize Basvurusu Istanbul

Başlatan c3t1n, Ocak 28, 2011, 11:53:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Huzur-î Mâhşer

Alıntı yapılan: c3t1n - Şubat 25, 2011, 11:05:20 ÖÖ
daha demin Kölnü aradim evraklar gitmis ausländerbehördededir diyor orasi dortmund büyük oldugu icin belki daha dagitiliyordur diyor insAllah haftaya cagirirlar benide bi an önce hal olur

Hayirlisi,
insAllah biran önce gelir ve islerin hal olur.

Jeynes

cetin arkadasım dortmund damı yasıyorsun

c3t1n

Alıntı yapılan: Huzur-î Mâhşer - Şubat 25, 2011, 09:22:44 ÖS
Hayirlisi,
insAllah biran önce gelir ve islerin hal olur.

amin arkadasim insAllah hizi olur seninde bu arada hayirli olsun ;)

Alıntı yapılan: Jeynes - Şubat 25, 2011, 11:14:02 ÖS
cetin arkadasım dortmund damı yasıyorsun

evet

c3t1n

bugün yabancilar dairesinden mail geldi kagitlarim ellerine gecmis islemdeymis önümüzdeki gün bana mektup yollicaklarmis neler lagzim ve nezaman gelicem icin....ama ben evraklari hazirlar hazirlamaz gitmeyi düsünüyorum bos bosuna beklememe gerek yok....
mail orjinal:

Ordnungsamt - Bürgerdienste International

Sehr geehrte Herr Cetin,

der Visaantrag Ihrer Ehefrau ist hier eingegangen und wird derzeit bearbeitet.
In den kommenden Tagen werden Sie eine Einladung mit einem Termin zur Vorsprache und Vorlage der noch einzureichenden Unterlagen erhalten.

Mit freundlichen Grüßen
Im Auftrag

Martina Neufuß
Ordnungsamt - Bürgerdienste International Bürgerdienste International Olpe 1
44122 Dortmund

insAllah yarin felan mektup yollarlarda biran önce alir vizeyi esim...

saskin64

batan

SLM ARKASLAR COCUK UZERINDEN AILE BIRLESIMENE BASVURDUM VE RED KARARI GELDI BUYUK IHTIMAL ESIMIN IMZA YEREMEMISI YUZUNDEN BANA GELEN RED KAGIDINDA NE YAZIYO TERCUME EDEBILECEK VARMI

die erteilung des von ıhnen beantragten visums bedarf der zustimmung der für ıhren vorgesehenen aufenthaltsort zuständigen ausländerbehörde gemäß 31 aufenthaltsverordnung. diese hat festgestellt daß  der von ıhnen als referenz angegebene familienangehöriger sind nach 82 aufenthaltsgesetz verpflichtet in dem visumverfahren mitzuwirken. der antrag muss daher abgelehnt werden.
das generalkonsulat stellt  ıhnen anheim einen erneuten visumantrag zu stellen und den von ıhnen als referenz angegebenen familienangehörigen im rahmen dieses neuen antrags aufzufordern den aufforderungen der ausländerbehörde folge zu leisten

YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER

c3t1n

esin görüsmeye gidip imza atmamis kisacasi bu....o yüzden vizeye red gelmis ve senin tekrar vize basvurusunu yapmasini istiyorlar ve esininde bu sefer cagirildigi zaman gelmesini..

batan

saol kardes sımdı tekrardan basvuru ıcın ne evraklar gerıyodu bıde ıks fırmasını aradıgımda ne demem gerekıyodu unutum bunları ve basvuru formunun bı kac sorusuna ne yazıcagımı bılmıyorum
orng : 20 & 23 vs yada cocuk uzerınden basvurup formun bı ornegı olan varsa fax veya maıl yoluyla yolluyabılır mı tskrler

batan

bugun cocuk uzerınden basvuru yaptım inş cabuk gelır vıze bakalım ne kadar zmanda sonuclanacak icimden bi his oglumun ilk dogum gunune yetısıcem dıyo ıns yetısırım

c3t1n

cocuk üzerinden basvuru cabuk cikiyor 2 hafta felan

kaan59

yarın kargom var arkadaşlar pasaportum geliyor büyük ihtimal :D inşAllah vize vermişelrdir...

batan

inş  cetın kardes dedıgın kadar surer ilk basvurumda 4 ayda red kararı geldi ins oglumun ılk dogum gunune yetısırım

batan

ins seninkide vizedir kaan kardes tez zamnda sevdıklerıne kavusursun

c3t1n

bana daha yabancilar dairesinden mektup gelmedi kagitlar gecen haftadan beri islemde insAllah bu hafta bana mektup gelirler cagirmayada kagitlari verip vize cikar...

kaan59

inşAllah arkadaşlar vizedir hepimiz için hayırlısı neyse o olsun umud ediyorum ki vizem geliyor çok az kaldı çok son 4-5 saat :)

batan

bi kişi daha eksılıyo yanı aramızdan darı basımıza :)

c3t1n

36. Gün yabancilar dairesinden daha hala mektup gelmedi :(