A1,A2,B1,B2 ile ilgili tüm dökümanlar

Başlatan _antuan_, Ocak 28, 2011, 11:29:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ocak 31, 2011, 04:49:22 ÖS
telc ve ods aynı dosya olarak yuklenmıs sanırım arkadasım

aynen linkler ayni

b1 nezaman yüklersin?

_antuan_

Telc :

Rar Pass : devrim

Yanlışlıkla ÖSD ile aynı linki atmışım. Diğer seviyelere ait sınavları zamanla atacağım. Aynı zamanda hörbuch veya videolarıda parça parça  atmayı düşünüyorum.

kaleli

Alıntı yapılan: _antuan_ - Ocak 31, 2011, 06:52:46 ÖS
Telc :

Yanlışlıkla ÖSD ile aynı linki atmışım. Diğer seviyelere ait sınavları zamanla atacağım. Aynı zamanda hörbuch veya videolarıda parça parça  atmayı düşünüyorum.
valla supersin kardes devaminida bekliyoruz okey:) okey:) okey:)

_antuan_

c3t1n

bu kitap tam ne ise yariyor?? bildigim kadariyla bu kitap ingilizce-almanca...

_antuan_

_antuan_

Fono Almanca Yeni başlayanlar için çok başarılı bir kaynak. Herkese öneririm.Düzenli çalışmayla 2-3 aylık bir süreçte almancayı il aşama yeterli düzeyde öğreneceksiniz.

_antuan_

Almanca kelime öğrenimi için (Dil ingilizcedir)

_antuan_

Almanca grammar (Dil ingilizce)

_antuan_

şu anda "Deutsch Plus" dizisini upload ediyorum. Yeni başlayan arkadaşlar için çok faydalı olacağına inandığım bir kaynak.  Toplam 31 bölümden oluşuyor ve konuşmalar basit düzeyde olduğu için biraz bilgisi olan herkes anlayabilecektir. Ayrıca yanında konuşma metinleri ve test kitabıda mevcut. Bu gece bitirmeye çalışacağım yetişmezse yarın gece linkleri paylaşırım.

Deutsch Plus hakkında bilgi almak için sitesine bakabilirisniz :
https://www.bbc.co.uk/languages/german/dplus/

tugce_doerjer

telc sınavında sorulan testlerı cozdum eger sınavdada boyle sorular cıkarsa baya ıyı puan alırım demektır  alkis:) alkis:)

_antuan_

Deutsch Plus

Ve işte A1 sınavına hazırlananlar için çok iyi bir pratik kaynağı. Deutsch Plus Almancaya yeni başlayanlar ve A1 seviyesi sınavına hazırlanan için çok iyi bir kaynak. Yayınladığım fono almanca dersleri ile beraber iyi bir ikili olacaktır. Toplam 31 bölümden oluşuyor ve konuşmalar basit düzeyde olduğu için biraz bilgisi olan herkes anlayabilecektir. Ayrıca yanında konuşma metinleri ve test kitabıda mevcut.

Deutsch Plus hakkında bilgi almak için sitesine bakabilirisniz :
https://www.bbc.co.uk/languages/german/dplus/

Linkler :

_antuan_

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Şubat 03, 2011, 12:24:33 ÖÖ
telc sınavında sorulan testlerı cozdum eger sınavdada boyle sorular cıkarsa baya ıyı puan alırım demektır  alkis:) alkis:)

Sınavdada buna yakın sorular çıkacağını düşünüyorum. Tabiki sınav psikolojisini gözardı etmemek gerekiyor. Normalde yaptığınız soruları heyecandan kaçırabilirsiniz. Dikkatli olmalı!

sela

antuan yüklediğin belgeler için cok sağol cok işimize yaricak dökümanlar ama ben yükledim dosyalari ama kletteki dosyada nedense bende dinleme kısmı acilmadi dinleme konusunda  bi sorun mu var acaba 

amadeus

dostum çok teşekkürler, harikasın
bana B1 ve B2 dökümanları lazım,sınava hazırlanıyorum, onları bi yere yükleyebilrimisin yada senden bunları almamın bir yolu varmı?

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: _antuan_ - Şubat 03, 2011, 12:29:54 ÖS

Sınavdada buna yakın sorular çıkacağını düşünüyorum. Tabiki sınav psikolojisini gözardı etmemek gerekiyor. Normalde yaptığınız soruları heyecandan kaçırabilirsiniz. Dikkatli olmalı!

benımde tek korkum bu zaten sınavın stresınden bıldıgımıde unutucam dıye korkmaya basladım  angry:)

_antuan_

Alıntı yapılan: amadeus - Şubat 03, 2011, 03:37:41 ÖS
dostum çok teşekkürler, harikasın
bana B1 ve B2 dökümanları lazım,sınava hazırlanıyorum, onları bi yere yükleyebilrimisin yada senden bunları almamın bir yolu varmı?

B1 kaynaklarınıda yakında atmaya başlarım