Neden Almanca?

Başlatan mikail, Aralık 31, 2006, 12:13:29 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fasty

mikail hocam bu sitede erörterung yazma ile ilgli bir bolum warmı ben goremedimde yoksa eğer ekleyebilrseniz cok makbule geçer iyi aksamlar

mikail

Bildiğim kadarıyla yok, Sevgili Fasty. Niye gerekiyor ki bu? ;D
Ama sana söz, yarın "Erörterung" konusunu bu sitede bulacaksın.Selamlar.

mephisto_cal

cok saol mikail hocam ben lisede okuyorum ve hemen hemen her sınavımızda erörterung yazmak gerekebiliyor.ilginiz içn cok tesekkurler

maviay

ben almanyada yasiyorum ve yasadigim ülkenin dilini bilmem gerektigini düsünüyorum disari ciktigimda bir alman bana bisey söylediginde aval aval bakmak yada kein deutsch demek  istemiyorum simdilik b1 bitti sira b2 da birde bir türkün bir almandan bir hollandalidan yada bir ingilizden.... asagi seviyede olmasini kaldiramiyorum hollanda basbakaninin dedigi beni üzdü flemenkce bile konusamayan aptallar diye bahsetti türklerden bence tüm dünyaya türklerin ne kadar zeki oldugunu göstermeliyizama suda bir gercek türkiye dil egitimi konusunda cok zayif tutturmuslar bir ingilizce onu da nekadar ögrettikleri mechul neyse kisacasi herkezin en az kendi dili disinda 1 dil daha bilmesi gerekiyor bence heleki baska bir ülkede yasiyorsa

Sichel

Neden almanca sorusuna cevabım:) ben bir öğrenciyim ve yaklaşık 7 yıldır İngilizce eğitimi görüyorum.İngilizce bilen bir yabancıyla uzun ve karışık içerikli cümlerler kullanamasamda rahat bir şekilde sohbet edebiliyorum.Dil öğrenmeyi aşırı derecede seviyorum.İleride başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve bu tercihim özellikle Almanya üzerinde olduğu için daha okulda dersini görmeden Almanca öğrenmeye başladım.Ben kitaplarla ya da yazılı belgelerle çalışıp öğrenen bir öğrenci değilim.Almanca gerçekten zor geliyor ma öğrenme konusunda çok gayretliyimdir.İnşAllah bu sene Almanca dersi göreceğiz ve ben bu sene içinde Almanca da çok ilerleyeceğime inanıyorum.Siteniz gerçekten çok güzel.Yaşadığım şehirde kurs bulamadığım için online Almanca derslerini aradım ve bence bu dil hakkında en iyi site...
Dil öğrenmek gerçekten çok güzel ve önemli bir iş.Fırsatım olursa daha birçok dili öğrenmeye çalışacağım.Bence tüm Türkler en az 2 dil bilmeli ki dünyaya Türklerin gücünü göstermeli...
Herkese bu yolda başarılar dilerim...

şevval su

mikail hocam bir sorum olcak ,neden okullarda yabancı dil olarak sadece ingilizce?neden sadece ingilizce öğrenelim almanca veya fransızca branşlarında da öğretmen ataması olsa çok güzel olacak.

egecan

ah bide bunlariialamca yazsaydiniz tam super olcak ti

purjuu

neden almanca?? yazdıklarınızın yanında benim çok daha geçerli bi sebebim var kendi adıma... :) ben Almancayı seviyorum.... hiihi:)