Teşekkürler..

Başlatan deniz33, Mart 03, 2006, 04:35:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatikkk

siteyi bugün keşfettim. hemen üye oldum. site bütün vecheleriyle takdire şayan... inş. burdan ben ve diğer arkadaşlar müstefid olurlar. hepinize en içten saygılar.

suveydiyeli

slmlar bikaç gündür bende buralara sık gelmeye başladım benim için çok faydalı oldu emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler  ;) ;) ;)

mfatih

Herkese selam arkadaşlar . Yeni kayıt oldum ve bu forumu bulduğuma çok sevindim.Gerçekten çok emek vermiş ve faydalı bir iş çıkarmışsınız. Başarılarınızın devamını dilerim.. :)

KelebekGibi

Bende yeni üye oldum almancam biraz var ama ilerletmek istiyorum. InsAllah bu sitede cook seyler ögrenicem, ayrica kendi blogumdada buranin linkini ekliycem,cook kisi faydalansin bu güzel siteden..

nanu

yücel

anladigim kadar güzel bir ekipsiniz calismalarinizda basarilar

toricelli

arkadaşlar sizi tebrik ederim, herşey çok güzel ! 

yalçın78

StoraX

Öncelikle böyle bir forum açtığınız için çok teşekkür ederim.Hacettepe 'deyim ve şu anda Almanca hazırlık görmekteyim.Siz değerli arkadaşlarım sayesinde forumumuzdan bayağı şey öğrendim.Çok çok çok teşekkürler dilerim ! :)

toricelli

vor ca. einer woche hatte ich almancax mit 60 punkten bewertet.inzwischen hat sich meine meinung pozitiv geaendert . ich gebe euch jetzt mindestens 90 punkte. gratuliere !

slayer20

Bende yeni geldim arkadaşlar güzel bi site emeği geçen herkese teşekkürler...Danke..;)

masilhan

Ellerinize sağlık
Almancayı 0 dan yeni öğrenmeye başladım 1 haftada sizin sayenizde  kendimi geliştirdiğimi hissediyorum tekrar teşekkürler.

kurtbey

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel bir site

ebrums_e

slm arkadaşlar bende ne zamandır böyle bir site arıyordum.bir dil daha öğrenmek istiyordum almancax sayesinde almancayıda öğreneceğime inanıyorum

ebrums_e

çok sağolun almanca adına neredeyse hiç birşey bilmiyorum denilebilir.gerçekten çok güzel bir site emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.

sugursuz

tek kelimeyle HARİKASINIZ
bende aşlmanca eıtım goruyorum ve her yerde ingilizce siteler ve yzılar artık caresız aranırken sızı buldum.ve hemen uye oldum
yenılık ıcın tebrıkler cok guzel olmus eskı halıde guzelde ama bu daha guzel olmus :D

ikbala373

böylesine degerli bir mekan olusturdugunuzdan dolayi  sizlere ne kadar tesekkür etsem azdir. sonsuz basarilar dilerim.

saygilar sevgiler...