COCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLESİMİ İSTANBUL 09.03.2011 vize asamsı

Başlatan batan, Mart 07, 2011, 07:25:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anatolia_active

evet arkadaslar ben vızemı aldım sabah yolcuyum tam 1 ay oldu cevabı darısı sızın basınıza

batan

lanet olsun ya 1 ayı gectı hala ses seda yok cıldırıcam artık  offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

anatolia_active

YA BATAN SAKIN OL SITRESE GIRME ALMANYADAKILER POLISI BOS BIRAkmaSINLAR IS ONLARDA BITIYO SENDE SIKINTI YAPMA KENDINE OK KARDES AMA SUNU BIL BURASI COK GUZEL VALLA HERSEY COK RAHAT POLISLER BILE INSANA COK IYI DAVRANIYOLAR BEN BILE CAT PAT ALMANCA BILIYODUM ADAMLA KONUSTUK GULUDU BANA BU ALMANCA biliyomus diyo ben BUTUN  ISLERIMI HALLETTIM BURDA ISEDE GIRECEM BENDEN DIL KURSUDA ISTEMEDI POLIS BURDA YEDINCI AYDAN SORA SURASIZ OTURUM VERCEKMIS BANA ARTIK DArisi basina kardesim aLLAh buyuk az sabir et

batan

Alıntı yapılan: anatolia_active - Nisan 12, 2011, 07:05:45 ÖS
YA BATAN SAKIN OL SITRESE GIRME Almanya'daKILER POLISI BOS BIRAkmaSINLAR IS ONLARDA BITIYO SENDE SIKINTI YAPMA KENDINE OK KARDES AMA SUNU BIL BURASI COK GUZEL VALLA HERSEY COK RAHAT POLISLER BILE INSANA COK IYI DAVRANIYOLAR BEN BILE CAT PAT ALMANCA BILIYODUM ADAMLA KONUSTUK GULUDU BANA BU ALMANCA biliyomus diyo ben BUTUN  ISLERIMI HALLETTIM BURDA ISEDE GIRECEM BENDEN DIL KURSUDA ISTEMEDI POLIS BURDA YEDINCI AYDAN SORA SURASIZ OTURUM VERCEKMIS BANA ARTIK DArisi basina kardesim Allah buyuk az sabir et
ah be kardes gırme demekle olsa keske almanyadakıler bos bırakıyo polısı arada sorunlar var zaten  hesapta bı ıkı kere aramıslar 15 gun felan onceydı galıba en kısa zamnda gondercez demısler hala ses yok cıkmıcaksa vızede hemen versın red mı yollasınlar bıktım artık bu almanya muhabbetın den ıkı senedır ne olucaksa hemen olsun bıtsın ya

batan

batan

Alıntı yapılan: batan - Nisan 19, 2011, 02:44:12 ÖÖ
40 gunu devırdık hala bı haber yok :(
45 gun oldu haber yok salı gunune kadar da olmaz paskalyadan dolayı :(

ebsb

batan

ebsb

batan

bugun tam 8 hafta oldu bıraz once esım aramıs yabancılar polısını esıme sıze mektubu gonderdık bugun yarın elınıze gecer demısler:) ıns hemen hallolur hersey :)))

ibrahimsa42

kardeş bende seni takip edeyim diyordum sen de maşAllah 8 haftayı doldurdun. senden tam 1 ay sonra başvurdum 3 haftada vizem geldi eşimi bile çağırmadılar ve sabah uçuyorum. Allah seninde yardımcın olsun. bir an önce sevdiklerine kavuşursun

batan

Alıntı yapılan: ibrahimsa42 - Mayıs 05, 2011, 01:16:43 ÖÖ
kardeş bende seni takip edeyim diyordum sen de maşAllah 8 haftayı doldurdun. senden tam 1 ay sonra başvurdum 3 haftada vizem geldi eşimi bile çağırmadılar ve sabah uçuyorum. Allah seninde yardımcın olsun. bir an önce sevdiklerine kavuşursun
senın adına sevındım kardes Allah yolunu acık etsın Allah bıdaha ayırmasın ınsAllah bundan sonra benımde dıger beklıyen arkadasların ıslemlerıde hızlanır esıme mektup yollamıslar ama henuz esıme ulasmadı rabbım bekleyen herkese sabır versın tez zamanda vızemız elımıze gelsın ınsAllah

batan

CILDIRICAMMMM esime hala mektup gelmedi pazartesi gunu telefon edıp sordu 06.06.11 TARIHINE YABANCILAR POLISINDE RANDEVUSU VARMIS BU NASIL IS BILEN SÖLESINNNNNN

ebsb

kardeş dün eşim görüşmeye gitmiş çok kalabalıkmış randevusuz görüşmüyorlarmış yanlız eşime evraklar geldikten 6 ila 8 hafta arasında cevap gelir demişler

batan

mektup bugun esıme ulasmıs 6.6.11 tarıhınde randevusu var bı kac evrak ıstemısler yanında gıderken calısıyorsa maasını gosteren begleyı calısmıyorsa yardım aldıgı belgeyı pasaportunu ve cocugun pasaportunu ve evın kontratını ıstemısler

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Mayıs 10, 2011, 01:06:28 ÖS
kardeş dün eşim görüşmeye gitmiş çok kalabalıkmış randevusuz görüşmüyorlarmış yanlız eşime evraklar geldikten 6 ila 8 hafta arasında cevap gelir demişler
kardes kafama takıldı esıne mektup ulastıktan 6 8 hafta sonramı vıze senın elıne gecıyomus  yada esın evrakları teslım ettıkten sonramı 6 8 hafta gecınce mı karar verıyıolarmıs

ebsb

yokkardeş yanlış anlamışsın veya ben yanlış anlatmışım dedikleri şu bizim burdan gönderdiğimiz evraklar ellerine geçince 6 ila 8 hafta arasından eşime evrak gelecekmiş herhalde mektupu kast ediyorlar yani vizenin elimize geçmesiyle ilgili bir şey değil bilgi vermiyorlarmış eşim benim evraklarımla ilgilenen kadınla görüşememiş bile çok doluyum diyormuş yani anlayacağın en mızmız eyalet bremen her halde beklemekten başka çare yok ben düşünmemeye çalışıyorum düşündükce karamsarlaşıyorum ALLAH cümlemize sabır versin