29 MART 2011 ANKARA "A1"

Başlatan Cansucuj, Mart 17, 2011, 08:54:16 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salmanASU

güzel dileklerine katılıyor ekleyecek bir şey istemiyorum teekrar tekrar tebrik ediyorum seni gececem cansu ;D ;D ;D ;D şaka bir yana hayırlısı olsun fizik ögretmenliğini yani üniversite sınavını kazandım ögretmen oldum ingilizce sertifikam var % 60 diyeyim biliyorum o sınavlarda finalllerde öss de heyacan yapmadım gel görki bunda yerimde duramıyorum kaldı 5 gün p.tesi mersinden arabama biner çıkarım orda otelde kalırım çarşambada sınavıma girer gelirim cansu dua ett valla yerimde duramıyorum neyse ben calışmaya tekrar devam edeyim bol bol hören dinliyorum maillerde sıkıntım yok tek korkum hören neyse hoşçakalınız

Cansucuj

uuuuuuuuhhh :) cokta calısıp kafanı karıstırma canım ya ınsAllah gececeksindir .. hakkındahayırlısı olsun .. sınavdan cıkınca göreceksin cok fazla abarttığını bu durumu ;) horen'den bende cok korkuodum  enn düsükte ondan aldım ;( 11 doğru ,, 18.92 puan ,.. aman hadi Allah yardımcın olsun

salmanASU

saol cansu umarım dediklerini sınavdan cıktıgımda bende söyler ve düşünürüm hade hoşçakal

gökhan38

salmanasu hic takılma hic dert etme kesinlikle gececeksin..... rahat ol kesinlikle strese girme... biz girdikte noldu kayseri gelene kadar yol bitmedi yol bitmedigi gibi kargodan msj gelince o gece hic bitmedi inan dayanamadım sabah erkenden kargoya gidip kendim aldım 81 puan görunce cok sevindim..arkadaslarımın gecmeside beni ayrı mutlu etti... basarılar......

salmanASU

gökhan kardeşim tşkr ederim güzel dileklerin için umarım bende ve bu yola yolu düşen herkesin işini rabbim kolaylaştırsın neyse kardeşim ben ders çalışmaya devam edeyim aslında ukalalık olmasın ben sınavı gecememe korkusu yok beni stres yapan yüksek puan alma isteğim belki bu yanlış bir düşünce ama bende o altyapı var ama işte bu duygu başka bişey neyse ortak seni tekrar tebrik ediyorum rabbim herkesi kolay bir geçitten geçirsin hoşçakalınız