6 nisan

Başlatan salmanASU, Mart 31, 2011, 12:53:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salmanASU

arkadaşlar 6 nisan saat 9 da ankarada a1 sınavına giriyorum o tarihte sınava gircek arkadaşlar varsa buyrun bekliyorum

Cansucuj

Allah yardımcın olsun ;) nedense gececegine inanaıyorum ;) hadi bakalım hayırlısı .. sakın heyecan yapma cunku heycanlancak bısey yo sonra pısman olursun ;) kımseden cekinme ıcerde .. cunku gelenlerde en fazla senın kadar bılıyor kımse kımseden farklı degıl :D herkes aynı sevıyede ... hocalar dusunme bile cunkuuu onlarda cokk sıcakkanlı ;) :)

salmanASU

cansu kardeşim vAllahi iyi gaz verdin bana agzından bal damlıyo :D herkes hocalarım sen gececeksin diyolar ben halen endişe ediyorum neyse bekleyip görcez cansu seni tekrar tebrik ediyorum hoşçakal

Cansucuj

yokk cnmm dogruları soyluyorumm benım arkadaslar ve hocada oyle soyluyordu cok sıkıntı etme soruların cok basıt oldugunu goreceksin ;) tekrardan saol tatlım ..
tschuss ;)

salmanASU

ablacım bişey demiyorum 6 nisandan sonra konuşurum ıch habe bisschen aufgeregt aber es geht. Nach meiner meinung kann ich diese prüfung bestehen. denn,ıch lerne viel. Ich hoffe,dass ich bestehe. ıch will mit dem neuem leben beginnen. Also ich muss besser Deutsch lernen und möchte ich schluss... pas auf dich auf. LİEBE CANSU.