B1 karincalari burayaaa :)

Başlatan zuzuma, Mayıs 10, 2011, 07:24:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

selam dostlar ay nedir benim bu hayattan derslerden cektigim.. :-X sen türkiyede 15 yil oku sonra evlen gel buraya evlen ve hala ögrencilik devam etsin yeminlen biktim bu sinav streslerinden offoff:) offoff:)

simdi B1 re calisan arkadaslar hadi gazlayalim birbirimizi..ayni a1 deki gibi birlikte paylasalim kederi sevinci... alkis:) alkis:)

mehmet3348

a2 ye hazırlanıyorum.. 30 mayısta sınavım var ... :)

zuzuma

sana basarilar diliyoruz mehmet..ama bu a2 de nerden cikti..almanyada direk b1 ri veriolarda ondan diom

mehmet3348

ben aile birleşiminden almanya ya gidecem..benim için a1 yeterliydi.. ancak gidene kadar ne kadar çok dilimi geliştirebilirsem benim için o kadar iyi :)

zuzuma

bence sen orda direk b1 re git..burda gerek kalmaz gitmene..

mehmet3348

evet orda da b1 den devam ederim... zamanım varken burda da dil öğreneyim dedim :) almanya ya gidipte zorlanmamak için :)

zuzuma

gayet güzel düsünmüssünde gelince sende görüceksin orda ögrendiklerin burda biraz zayif kalio..yani burdaki kurslar daha verimli ve profasyonel..ama yinede kardir ögrendigin..

Serpil çiçek

bende eşimin yanına varınca b1 den giricem sınava ama zuzuma sen nasıl bi yol izledin bunun için anlatırmısın .....

kirsehir7

benimde 23.07.2011 de var b1 sinavim.offfff cokk korkuyorum yaaa :(
insAllah kazaniriz.tüm arkadaslara basarilar

zuzuma

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Mayıs 12, 2011, 01:53:16 ÖS
bende eşimin yanına varınca b1 den giricem sınava ama zuzuma sen nasıl bi yol izledin bunun için anlatırmısın .....

ne yolu anlamdim cnm..dur kis önce bi gel buraya..bisey yaptigim yok kursa gidios simdilik 6 ay sonunda sinava giricez kazanirsan b1 senindir..bu ka..

zuzuma

Alıntı yapılan: 777 - Mayıs 12, 2011, 05:26:35 ÖS
benimde 23.07.2011 de var b1 sinavim.offfff cokk korkuyorum yaaa :(
insAllah kazaniriz.tüm arkadaslara basarilar

arkasadim insAllah gecersin basariyla..snra deneyimlerini bizimle paylas lütfen..bekliyorus seni..

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: zuzuma - Mayıs 13, 2011, 02:54:54 ÖÖ
ne yolu anlamdim cnm..dur kis önce bi gel buraya..bisey yaptigim yok kursa gidios simdilik 6 ay sonunda sinava giricez kazanirsan b1 senindir..bu ka..

aklım karıştı ne bileym bir sürü yorum var sağda solda 6 ay kursa git ve kazanırsam b1 benimmi yani a2 nerde o zaman :D

ask kızı:)

mehmet3348

6 ay dedinde galiba a2 ile b1 birleştirmişler sizde...çünkü normal bir kurs 3 ay sürüyor... peki bu kursun bütün masraflarını devlet mi karşılıyor ?

ask kızı:)

DURUMA GORE BEN BURDA HIC BISE ODEMIYRUM DEVLET KARSILIYO AMA NORMALDE GUCU OLANLAR YANI MADDI DURUMU IYI OLANLAR AYLIK 100 € ODUYORLAR

zuzuma

esin 1.200 den fazla maas aliyosa kendin ödüsyosun..biz kendimiz ödüyoz..her ay 100 euro..ama sinavi kazanirsam yarisi geri iade edilecek denildi bakalim artikin..

zuzuma

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Mayıs 13, 2011, 06:34:19 ÖS
bende b1 e hazlraniyorum

canim naber ..basarilar diliyorum kuzum..valla bi arkadas dedi cok hizli anlatio hoca fazla üstünde durmuyo bisey anlamiom dedi..senin nasil durum..ögrendinmi biseyler..sinavin ne zaman?