B1 karincalari burayaaa :)

Başlatan zuzuma, Mayıs 10, 2011, 07:24:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ask kızı:)

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Mayıs 13, 2011, 09:27:01 ÖS
DURUMA GORE BEN BURDA HIC BISE ODEMIYRUM DEVLET KARSILIYO AMA NORMALDE GUCU OLANLAR YANI MADDI DURUMU IYI OLANLAR AYLIK 100 € ODUYORLAR
benm esimde 1200 alio ama biz odemiyoruz kira felan gosterdik yani odememek icin anliycagin=) burdaki kadin bize yardimci oldu odemememiz icin =)

mehmet3348

b1 sınavını kazanamayınca ne oluyor... ?

kazanamassan 3 ay bidaha gidiyorsun kazanirsan alirsin kazamanssan  kazaanana kadar  ama tabi  kazanmayanin gitmek gitmemek senn elinde ama erkek olursa kazanmamasi lazim ki  calisma musadesi alsin 3 ay gididcen ama bu gittigin 3 aylarin parasi sana ait

mehmet3348

şimdi a2 sertifikamla gelirsem yine 6 ay mı gidicem b1 için...yoksa 3 ay mı ? sizin a2 belgeniz varmııydı ?

benm a 1  sertifikam var kurs a ben gene a 1 seviyesinden basladimki  guncelliyim bildiklerimi vede ilk 2 ay a1 sonraki 2 ay a 2  son 2 ayda b1 seviyesi iste ona sana kalamis yani orda sana soru felan test felan yapiolar ona senn bilgin neyse seni o seviyeye sokarlar

mehmet3348

ok anladım saol...sınavda başarılar... :)

HamzaD

selamun aleykum
bende yeni kursa gidiyorum  2 ay oldu b1 sinavi icin kurs hic de zor gelmiyor ogretemenler sinav cok kolay diyor tabi derse calisirsaniz-Neyse Hayirlisi bakalim Allah yardimicimiz olsun insAllah

musti52

cumartesi b1 sinacim var arkadaslar mektup örneklerine ihtiyacim varrr...bitte helfen sie mir

tugce_doerjer

gıttıgınız okullardakı hocalar turkmu? nasıl anlıyorsunuz anlatılanı eger almansa hocanız?

ben baslayali 3 ay oldu basta biraz zorlaniosun  ama sonra alisiosun sanki türkce konusuo gibine gelioo bana oyle suanda hepsini anlamasamda dersi anliycak almnca anliyorum....

zuzuma

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Haziran 23, 2011, 09:00:24 ÖS
gıttıgınız okullardakı hocalar turkmu? nasıl anlıyorsunuz anlatılanı eger almansa hocanız?

valla ben herseyi anliyorum..temelde iyi ögrenmisim türkiyede..hayir hocalar alman.. ama bizim hoca cok basarili herkese anlatana kadar ugrasio..agir anlatiliyo zaten o yüzden kolay yani

tugce_doerjer

mera67

A2 ve B1 sınavı birlikte yapılıyor. ayrı ayrı sınavlar değil. eğer sınavda B1 puanına erişemezsen, A2 alıyorsun (tabi A2 ninde belli bir puanı var ona ulaşmak zorundasınız).. bir arkadaş yazmış..A2 sınavına gireceğim diye ama böyle birşey yok... ben daha yeni sınav yaptım. 1 yıldır hazırlandım ve kursa gittim. 2 ay önce sınava girdim ve sınavı kazandım... YANİ A2 VE B1 SINAVI AYNI....

mera67

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Haziran 23, 2011, 09:00:24 ÖS

eğer hiç almanca bilgin yoksa almanyada hocaları anlamak zor... ben almanyaya geldiğimde (türkiyede yaptığım a1 sınavından sonra )  çok zorlandım.. ben hep evde kendikendime çalıştım. çok iyi kitaplar var. onlar benim öğretmenim oldu. yoksa kurstaki alman hocalardan (gerçi çoğu rusyadan gelmiş hocalar ya:)) hiç birşey anlamıyorsunuz... kendi kendinize çalışarak kursa giderseniz bayağı yararı oluyor. bu siteden çok faydalandım.
almanca bilmeden almanyada yaşamak çok çok zor... şükür şimdi biraz biliyorum... dahada kendimi yeterli görmüyorum. b1 sınavını kazanmama rağmen... daha yetersizim... herkes gibi...

tugce_doerjer

bakalım 7 eylulde gıdıcem okula gorucem neymıs bu okullar ama ıstanbuldakı hocamın verdıgı temel cok saglam eger karsımdakı guzel ve anlasılır bır dılle konusursa cok rahat anlasabılıyorum ama kendı lehcelerıyle konustularmı hıcbırsey anlasılmıyor. benım oldugum yerde adamlar resmen kendı dıllerını yapmıslar mesela auch nıcht yerıne a net dıyorlar  yada eın bısschen yerıne epıssel dıyorlar bu kelımelerde sozlukte yok :zopa:

mera67

A2 yi kazandığınız zaman, 3 ay daha kursa gidiyorsun..zaten 3 aydan sonra kesin kazanırsın..Çok zor değil sınav. Tabii çalışırsan.. İnternette çok sınav örnekleri var.. bol bol alıştırma yap.. Ben B1 i iyi derece ile kazandım. ama çok hazırlandım..

tugce_doerjer

evet sınava duzenlı ve dısıplınlı bır sekılde calısıldımı yapılmıycak bırsey degıl.