Müslüman bir kardesimizin sagligina kavusabilmesi icin dua edebilir misin?

Başlatan 3,14, Mayıs 18, 2011, 11:10:22 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaslar aranizda kim bu kardesimiz icin asagidaki dualardan alabilir?

Yasini Serif
1 (20%)
Ayetel K
0 (0%)
Ya Selam Ya Safi
0 (0%)
Salavat
4 (80%)

Toplam Oy Verenler: 5

3,14

Esselamü aleyküm ve rahmetüllahi ve berakatüh,

degerli almancax üyeleri, sizlerle epeydir görüsemedik, hakkinizi helal edin. insAllah görüsmedigimiz zaman boslugunu temenni edebiliriz, nasilsiniz?

sizden cok önemli bir ricam olacak, lütfen dikkate alin kardeslerim.

cok yakin bir arkadasimiza sifa olmasi niyetiyle ya selam ya safi cekiyorum, yasini serifeler ve ayetel kürsüler okuyorum lütfen yardim edebilen, alabilen alsin ve bana lütfen ne kadar alabilecegini yazsin, Allah hepinizden razi olsun. Lütfen yardimci olmaya calisalim müslüman kardesimizin tekrar sagligina kavusabilmesi icin hepinizin hayir duasina ihtiyacimiz var. Allah tüm müslümanlardan razi olsun.

3,14

tugce_doerjer

3,14

Serpil çiçek

bütün dularım onunla olsun. tez zamanda şifa versin rabbim. Yasin okurum kabul buyrulursa rabbim tarafından. geçmiş olsun.

3,14

Allah razi olsun serpil kardesim, 1 yasin yazdim. Allah kabul eylesin

3,14

netalmanca

salmanASU

herşeyi anlıyorum eyvAllah hasta kardeşimize Allahtan acil şifalar dilerim dini dili ırkı milleti teni ne olursa olsun bir insan sonuçta olaya böyle bakalım lütfen beni bu siteden soğutmayın herkese saygım var rabbim herkesin yolunu açık etsin başlığa bak yaaa müslüman kardeşimiz rahatsız ona dua edin başımla gözümle beraber ama kutsal kitabımız kitaplar arasında en yüce kitabımızda insan din dil ayrımı yoktur diyor bir daha böyle başlıklar açmayınız Allaha emanet olun tüm dünya insanları.

3,14

Alıntı yapılan: salmanASU - Haziran 16, 2011, 08:22:12 ÖS
herşeyi anlıyorum eyvAllah hasta kardeşimize Allah'tan acil şifalar dilerim dini dili ırkı milleti teni ne olursa olsun bir insan sonuçta olaya böyle bakalım lütfen beni bu siteden soğutmayın herkese saygım var rabbim herkesin yolunu açık etsin başlığa bak yaaa müslüman kardeşimiz rahatsız ona dua edin başımla gözümle beraber ama kutsal kitabımız kitaplar arasında en yüce kitabımızda insan din dil ayrımı yoktur diyor bir daha böyle başlıklar açmayınız Allah'a emanet olun tüm dünya insanları.

--> Yanlış anlaşılmak istemedim kardeşim. Durum şu; rahatsız olan kardeşimiz müslümandı. Onu söylemek istedim ben. Yoksa Siz haklısınız. Bu siteden soğumanız beni çok üzer. Yanlış anlaşılmayı düzeltmiş olmamı umuyorum. Tekrar görüşmek ve tanışmak dileğiyle inşaAllah.

3,14

Alıntı yapılan: netalmanca - Haziran 16, 2011, 08:05:42 ÖS
s.a

niye kapatıyorsunuz? Gerek kalmadı mı?

--> Allah'a şükür arkadaşımızın sağlığının iyiye döndüğü haberini aldım. Allah herkesten razı olsun.

salmanASU

3.14 neyse paşam daha halen diyosun hasta olan kardeşimiz müslüman beni delirtmeyin sonuçta bir insan ikide bir müslüman deme bana elhamdüllah müslümanım ama bir hastamı var elin hristıyanı yahudisi katoliği ne olursa olsun duamı ederim bütün dünya insanları sağlıklı olsun neyse belki buda senin anlayışın saygılarımla

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: salmanASU - Ağustos 13, 2011, 12:01:54 ÖÖ
3.14 neyse paşam daha halen diyosun hasta olan kardeşimiz müslüman beni delirtmeyin sonuçta bir insan ikide bir müslüman deme bana elhamdüllah müslümanım ama bir hastamı var elin hristıyanı yahudisi katoliği ne olursa olsun duamı ederim bütün dünya insanları sağlıklı olsun neyse belki buda senin anlayışın saygılarımla

kusura bakmada bu cıkısın ve konusma tarzın bıraz abartı degılmı? bence fazla uzattın ve kabalastın...

yesilyesilyesil

Allah acil şifalar versin dostum... Dualarım tüm hastalara...
Bu arada benim de annem hasta. Dualarımızı esirgemeyelim..
Amin..

3,14

Alıntı yapılan: salmanASU - Ağustos 13, 2011, 12:01:54 ÖÖ

--> Kardeşim, konuyu uzatmayalım, sen de biliyorsun benim niyetimi. Tatlıya bağlansın diye uğraşıyorum bir yandan da, ama fazla laf kalabalığı bizi boş yere üzer. Teşekkür ederim duaların için, Allah senden razı olsun.

--> Sana da teşekkür ederim Tuğçe, duaların için.

--> Dualarıma anneni de katacağım inşAllah, Yeşil. Allah, dertlilere devalar, hastalara şifalar versin. Amin.