VİZEM GELDİİİİ.......

Başlatan crazy_52, Haziran 08, 2011, 10:51:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crazy_52

sukurler olsun vizem geldı arkadaslar ALLAH herkese bu sevıncı yasatsın

29 mart vize basvurusu (giris cıkıs ıstedıler)
8 nısan ankaraya faxsladım
18 nısan evrakların ulasması
31 mayıs yabancılar subesı randevu
6 hazıran yabancılar subesı esımı aradı onay verdık dedı
8 hazıran pass elımde........................ alkis:) alkis:)

burda bızlerı bır araya getıren ALMANCAX 'A  BAYBARS,MUTIM,KURUCU,JEYNES,ve ısmını unuttugum bılgı alısverısınde bulundugum herkese cok cok tsk ederım... yuppi:)

mehmet3348

hayırlı olsun.. sende kervana katıldın desene :)

Baybars

- Hayirli ugurlu olsun.. Allah yolunu acik etsin.

crazy_52

ah baybars ah cok kafanı sısırdım kardesım yerın bende daıma baska ... mehmet kardesım Allah razı olsun saol :)

fuk_18

hayırlı olsun kardeşim saglıcakla git ..

Jeynes

gozun aydın tekrar kanka. sen bunu hakediyordun. Darısı basıma bakalm. cok svindim

Baybars

Alıntı yapılan: crazy_52 - Haziran 08, 2011, 10:57:30 ÖS
ah baybars ah cok kafanı sısırdım kardesım yerın bende daıma baska ... mehmet kardesım Allah razı olsun saol :)

est. bizim yaptigmiz ahim sahim birsey degil.. herkezde olan bilgiiyi sadece yazmak.. Sen o kadar ugrasiyorsun evrak topluyorsun cilesini cekiyorsun.. Havalar burda yagmurlu su aralar.. Kalin giyin gelirken :)

crazy_52

hepınızden ALLAH razı olsun arkadaslar saolun tekrardan :)

Bthnkdgn

Hayirli olsun darısı bize ve diğer arkadaslara sabah 8.30 randevum var istanbuldan son viraj artik

Jeynes

bthnkdgn kardeş benimde 24 haziranda. Yarın Allah yardımcın olsun ins istediğin gibi gecer gorusmen.

Burda gorusmede neler soruldugunu yazarsan sevinirim

crazy_52

Bthnkdgn Allah yardımsın olsun dostum

tugce_doerjer

halayy:) halayy:) hadı gozun aydın arkadasım. Allah yolunu acık etsın. hadı bakalım sıra almanyaya ucmaya geldı .

crazy_52

saolasın  kısmet olursa ayın 16sında samsundan duseldorf a :) darısı bekleyen tum arkadasların basına

mehmet3348

crazy_52

valla dostum oger tur dan aldım samsun duseldorf 150 euroya :) dırek ucus aldım ama ben

by_shekiL

merhaba arkadaşlar  bende çocuk üzerinden aile birleşimi yapıcam bakalım işAllah  evraklarımı ayarladım perşembe günü ankaraya gidicem bakalım ne olcak bende bıraz tereddütteyım esasen mıllet memurların bıraz sıkı olduklarını söyluyorlar neyse alla herkese yardım etsın ..işAllah cuma gunu detayları yazarım ..

3,14

--> Gözünüz aydın kardeşim, Allah hiç ayırmasın inşaAllah. Dünyada ve ahirette iyilik ve güzellik versin herkese inşaAllah.