ne sınav ne vize görüşmesi

Başlatan salmanASU, Haziran 15, 2011, 12:02:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salmanASU

arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı gibi ne sınav nede vize randevusundaki görüşme hiç bir şey değilmiş 26 mayısta vize başvurusunda bulundum gerçi şimdi diyeceksiniz ne olduuu daha bekle diyebilirsiniz ama inanın ne kadar zormuş arkadaşlar nasıl olcak bilmiyorum konsoloslugu aradım düşürremedim 03124555330 numarası düşmüyor 03124555100 numarası ise ilk dediğim numaraya yönlendiriyo en azından kağıtlar ulaşmışmı diye almanyaya eşime ordan yok diyolar neyse umarım en kısa zamanda netice alırım

crazy_52

valla dostum tahmıne gore evrakların varmısdır dıye dusunuyorum ama tabıkı sehırden sehıre fark edıyormus benım evraklar 10 gunde gıttı ama randevu tarıhı baya gecdı ıcını ferah tut ıns kısa surede olumlu bır cvb alırsın

tugce_doerjer

evraklar almanyaya 3 gun ıcınde gıdıyor arkadaslar. hadı gıttıgı yerden baglı oldugunuz yere evrakların gıtmesınede 1 hafta desenız max. 10 gun ıcınde evraklar varması gereken yere varmıs oluyor. evraklar gelsede gelmedı dıyorlar. bende yasadım aynısını. esın gıtsın yabancılar subesıne baksın bastırsın bıraz arkadasım baska turlu o evrak 2 ay daha bekler masa ustunde...

salmanASU

kime inanayım bilmiyom biri yabancılar polisine bastırın diyo biri fazla gitmeyin gıcık olurlar diyolar sadece bekleyin deniliyor eşim duisburgda ve alman vatandaşı ayrıca eşimin abiside geçen ay türkiyeden evlendi eşi sınavı vermişti vizeye başvurdu 16 günde çıktı onlarınki ama abisi berlinde yaşıyo neyse ne konuşsak boş bellemekten başka çaremiz yok bugun 19.uncu gün ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

fuk_18

19 günmü oldu daha ya ne istiyorsun daha 3 ay bekleyenler var sabırsız olma bu kadar o 15 gün bişey değil 7 günde çıkan bile var vizesi.o tamamen şans a baglı bişey yoksa kişiyle alakalı değil 10 güne haber gelir sana merak etme

salmanASU

paşam dogrudur 3ay hatta 4.5 aylıgıda gördüm  ??? ??? ??? ??? beklemeye devam :)

Bthnkdgn

walla  üzerine gitmeyin diye birşey yok benim eşim saf alman. hamile  ve ev taşıyıcak 2 günde bir arayacak kıl olurlarsa olsunlar. ya seve seve yada zorlaaa hızlı olmak zorundalar 1 haftaya cıkıyosa demek basit birşey. adamların işine geliyo itiraz eden yok korkudan 1 ay geç gelse ülkem kar eder mantıgındalar

salmanASU

kardeş kimseden çekindiğimizden falan değil üzerine gidilir gidilmesine ama işin ucunda hayat var 1 ay geç olsun temiz olsun

crazy_52

mrb salman bende duısburga gıdecem nasıp olursa yarın yolcugum
29 mart vize basvurusu (giris cıkıs ıstedıler)
8 nısan ankaraya faxsladım
18 nısan evrakların ulasması
31 mayıs yabancılar subesı randevu
6 hazıran yabancılar subesı esımı aradı onay verdık dedı ve 8 hazıranda pass geldı yanlız ben 2 hafta yabancılar subesındekı kadın ızınde oldugundan dolayı 2 hafta bekledım ama benım esım kendısı gıdıp sormusdu ..

salmanASU

sevindim kardeşim hayırlı olsun bende 26 mayısta başvurdum ankaradan ama daha eşime bir haber verilmemiş daha sanırım 2-2.5 ay sürecek gibi eşin duisburgda yabancılar polisini sürekli aradımı benim eşim sadece ben vizeye girdikten 9 gün sonra bizzat gitti ve evraklar gelmemiş demişler neyse kardeş beklicez artık duisburgda kısmet olursa görüşürüz :) :) :) :) :) :)

Bthnkdgn

Ben konsolosluga mail attım hemende cevap yazdılar evrakların Almanya'da beklediğini eger Almanyayı beklediklerini söylemişler

Yerinde olsam hemen e mail atar bilgi isterdim zaten baya zaman gecmis

salmanASU

kardeşim ankara alman konsoloslugu dimi nereye mail attın bende atayım diplo.de. ankaradan giriyom vize için mail atcam orda uyarı diyor vize konusu ile ilgili sorular cevaplandırılmayacaktır diyo sen hangi adrese mail attın yardımcı olursan sevinirim

Bthnkdgn

İstanbuldan konsolosluk sitesinden iletişim bolumunden vize bilgisi formundan Ankara'dan yoksa o zaman kotu telefonla soruluyosa telefonla sor.  Üstüne gidiceksiniz bakın ben gecen Perşembe başvurdum konsolosluk cuma Cumartesi pazar Pazartesi kapaliydi ama Perşembe gunü esime mektup bile vardi  demek başvurduğum gun hemen gönderdiler belgelerimi

crazy_52

mrb dostum benim esim telefonla aramadi bil hassa kendisi gitti telde gerekli bilgi alamadigi icin ve gerekli biligiyi aldi senin esinde gitsin sorsun derim _)