randevu

Başlatan Burcu&Can, Temmuz 07, 2011, 06:17:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeynes

Almanyada ki eşin yaşının dolmasına 2 ay kala randevu alıp vizeye basvurabilirsiniz. ben 1 eylulde basvurucam 11. ayda yaşı doluyor. 11.02.2011 e nikah tarihi aldım. O yuzden vize cıkma suresinide hesaba katarak kabul ediyorlar.

ask kızı:)

arkadaslar bu olay benim basimdan gecmis bi olay yasin dolmadan vize vermiolarrr hatta basvurunu bile kabul etmiolarr=(((((

Burcu&Can

evet bende aynı durumdaym 1 ay önce basvurblcgni biliyordm ama olmadı kabul etmedler 1 eylüle yasımı doldryorum 2 eylüle randevu aldm sende yasını doldrmdan 1.5 ay kala ara dogum gününden snrasına randevunu al jeynes

ask kızı:)

iyi yapmissin dogum sugununden birgun sonrasina almissin bende 29 ekim de girmistim gecen sene 8 kasimda randevuya gitmistim

Burcu&Can

bakalım hayırlısı işte smdide konsoloslk stresi var sen kurtlmssn darısı bize :)

Jeynes

haklısın arkadasım ama benım yaşım 22. eşim doldurucak. o olay trdeki eşin yaşı kesinlikle dolması gerekiyor. Almanyadaki eşin dolmasına 1-2 ay kala sorun cıkartmıyorlar. Ben gorusmeye gittiğimde zaten bana eylulun 1 inde basvurman gerekiyor dedi gorevli

Cansucuj

bilqileriniz icin cook saqolun :)
bende bgn pasaport baswrya gdyrm. o gelnce smdiden aricam 7 ekim için.. istedgmz gune werıolar mı peki rand ?

Burcu&Can

durumunu anlat mutlaka alırsın...

Cansucuj

@ burcucan cok saol canm o sekılde yapcam artk (:

Burcu&Can

teskkür edrm canım yardımcı olabldysem cok sevinirim ama durumunu anlat yardımcı olurlar.dogum gününden sonraki güne al bende öle yaptım zaman kaybetmezsn..hepimzn hakkında en hayırlısı neyse o olsun..

Cansucuj

inşAllah vize basvrdan hmn sonrada en kısa zamnda vize qelir..  :angel:
hasret biter artık.. :'(

Burcu&Can

insAllah tüm temennim bu bnmde 15 aydır ayrıyız biz bu yas meselesi sorun oldu işte ama cok az kaldı kagıtlarmla ugrasyrm bende hepimzn hakkında en hayırlısı olsn basvrdnmu pasaporta takldgn bse olursa yaz bana yardmcı olurum

Cansucuj

burcucum pass qeldi 5 yıllık verdıler 18 yas altı die qallesller .P
vize rand icin para ytrcamda nereye ne kadar ? :angel:

fuk_18

iks ararsan gerekli bilgileri ordan ulaşabilirsin kredi kartı varsa ailende daha kolay iks arayıp kredi kartı bilgilerini verip direk 23 tl ye pin alabiliyorsun email bilgilerini veriyorsun oraya sana gerekli evraları gönderiyorlarda yasın küçük diye neden 10 senelik parası yatırdıysan 5 senelik verseler ki bi ararştır basvurdugun memura danış

Alıntı yapılan: Cansucuj - Temmuz 18, 2011, 11:21:18 ÖS
burcucum pass qeldi 5 yıllık verdıler 18 yas altı die qallesller .P
vize rand icin para ytrcamda nereye ne kadar ? :angel:

Burcu&Can

canım finansbank işbankası yada yapıkredi bankasına gidiyorsun 26,5 yatırıyorsn orda söyle ankara alman konsolsolugu randevu için de sana bi kagıt vercekler orda pin numarası yazıyo nereyi arayacagn flan hersey yazıyor kagıtta patrayı yatrdktan bir gün snra arıyorsn hemen ara randevunu al ihmal etme ararken pin numaran ve pasaportun yanında olsn mutlaka durumunuda anlat ayrıca 18 yasının altındklere 10 yıllık vermiyorlar yasa böyleymiş bi sorun olursa özelden yazablrsn bana ..

fuk_18

burcu teşekkür ederim pasaport bilgisi içinde bunuda ögrenmiş olduk sağoll..

Burcu&Can

rica ederim aynı durumları bende yasadığım için bildklermi paylasmak istedm :)