Sizlerin Dualarina ihtiyacim var..

Başlatan Mutim, Temmuz 08, 2011, 02:20:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Sevgili gönül dostlarim , biliyorum ki beni hic bir bilgiden mahrum birakmadiniz gerek varliginizla gerek dualarinizla her zaman yanimda var oldunuz.. Simdi tekrar sizin kapinizi caliyorum. Bir is görüsmesi yaptim , 2 gündür haber bekliyorum , heyecanla bekliyorum. Biraz telasli birazda umutluyum.. Sizden ricam isimin hayirlisiyla olmasi icin dua etmeniz.. Allah yar ve yardimciniz olsun.. Dualarim sizinle, HAYIRLI CUMALAR simdiden..

Serpil çiçek

Dualarım seninle Mutim, Rabbim yoluna ışık tutsun, umarım herşey yolunda gider ve rahatça işe başlarsın :)

ask kızı:)

Dualarim seninle mutim abim ins Allah gönlüne göre verir hayirliysa olsun isin

Mutim

Sevgili gonul dostlarim. Dualarinizi benden esirgemediginiz icin Allah sizdende razi olsun. Benim Is
basvurumu Kabul edildi sadece 2 ila 4 Gun arasi deneme calisma yaptiracakalar. Onumuzdeki hafta tam olarak isim hakkinda olumlu olumsuz Sonic verecekler. Sizden ricam lutfen dualarinizi eksik etmeyin insAllah isim olur
  InsAllah isim olur
benimde dualarim sizinle. Allaha emanet olun kardeslerim benim.

fotoadem52

ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAYIRLISI OLUR İNşALLAH SENİN İÇİN.....

tugce_doerjer

Allah yardımcın olsun arkadasım hayırlısıysa olsun hakkında hayırlısı neyse Allah onu versın.

Mutim

Allah razi olsun gonul dostlarim heyecanla onumuzdeki haftayi bekliyorum. InsAllah Allah kalbime
Gore verir

Mutim

Arkadaslar yarin ilk deneme Is gunum olacak bir hafta boyunca surecek. Kendime cok guveniyorum ama sizdende ricam
Hayirlisiyla kazanmam icin dua etmeniz. Allah simdiden dualarini eksik etmeyen
Kardeslerden razi olsun.