USP den mesaj varrrrrr başvuru 20 haz. vize 15 tem.

Başlatan ferdy, Temmuz 15, 2011, 07:28:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_serhat_

cannery

fuk_18

ilk basda herkeze 3 aylık veriliyor sonra sen orda uzatıyorsun hayırlı olsun

ferdy

Alıntı yapılan: _serhat_ - Temmuz 15, 2011, 11:43:13 ÖS
halayy:) halayy:) halayy:)arkadaşlar vizem çıktı darısı dıger arkadasların basına halayy:) halayy:)
hadi hayırlı olsun  halayy:) halayy:)

_serhat_

yarında senın ıyı haberlerını beklıyoruz kardeş

_serhat_

20.06.2011 ankaradan çocuk üzerinden başvurdum,12.07.2011 esım randevuya gıttı,15.07.2011 vızem elımde bu arada eşim ve çocugum alman vatandası eşim çalısmıyor esımden ıstedıklerı kagıt kıra kontratı ıssızlık kagıdı çocugun doğum kagıdı bu kadar

fuk_18

serhat gerekli açıklamalar için sagol yardımcı oluyor gerekten diger arkadaslara iyi sürede çıkmış vizen artık hemen gidersin :)

_serhat_

yok dostum 1 hafta sonra falan gıdecem önceden burda oturdugumuz için esyaları oraya göturtmem gerek bır fırmayla anlastım bakalım

fuk_18

işini halletin yani ya benımde çok eşyam var nasıl yapcan anlatırmısın

_serhat_

kardeşim vAllaha acayıp sıkıntılı bırsey ben bır evın içinde ne varsa hepsını göturuyorum çok fırma aradım sordum sonunda bırıyle anlastım  metreküp başına 120 euroya.zannedersem bızım 15 metreküp gelecek bazı arkadaslar dıyebılır almanyadan alsan daha ucuz olmazmı dıye ama hayır olmuyor bırde burdakı gıbı kalıtelı degılmıs zannedersem neyse adamlar burda yüklüyorlar esyaları almanyadakı evınede getırıp kuruyorlar door to door yanı,ancak tabıı bununda prosedürleri var alman vatandasımı dıye soruyor şirket ve vekalet ıstıyor esınden ondan sonra esının ucak bıletının fotokopısı esya sıfırsa faturaları istıyorlar bazı fırmalarda daha önce turkıyede oturmusmu dıye ıkamet falan ıstıyor anlıyacan bu almanya muhabbetı benı baya gerdı ama bu gunku vize bıraz rahatlattı

fuk_18

anladım da baya zahmetli benim öyle eşya değilde bavul bazında gitceklerim çok o yüzden sormuştum artık hava limanında kırılıcaka eşya bölümüne vercem bazılarını bu arada yurt dışı çıkış harcını da unutma yatırmayı bankayaa :)

_serhat_

fuk_18

orda çok sıra oluyor zirrat bankasına pasaport nuamranla birlikde yatırabilirisn en kısa yoldan

Alıntı yapılan: _serhat_ - Temmuz 16, 2011, 12:46:50 ÖÖ
yurt disi cikis harci havaalaninda verilmiyormu

_serhat_

_serhat_

arkadaslar bu arada hepinizin kandili mubarek olsun bu kandil gunu vize aldigim icinde daha mutlu oldum bu arada sehitlerimizede Allahtan rahmet diliyorum bu da bizi üzen bir gelisme

cra

Hayırlı ugurlu olsun kardesim. Bende 7 haziranda basvurdum ama hala bi haber yok. Esim gidip soruyor evraklar köln deymis. esimin yasadığı sehir freising. freisingde ki memur evraklarınız kölnde ne zaman bize gönderirlerse biz ararız sizi demişler. kölnde toplanıyomus galiba evraklar ordan dağılıyormus. nerdeyse 1,5 ay oldu unuttular beni galiba :D  tickoff:)

eylemsrc

arkadaslar ben 14,07,2011 de randevuya gittim öğleden sonra gorustum ertesı gun memlekete geldım ve saat 12 de pasaportum kargoya verilmiş anlamadım nıye bukadar erken verdıler acaba vize cıkmadımı bana ???