yurtdışı yabancılar dairesi aile birleşimi mektup

Başlatan cini, Eylül 05, 2011, 12:24:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fuk_18

1 hafda icinde basilip gonderilmesi lazim vizenin pasaportunla onay aldiysan bavulunu hazirla derim :)

avciharun01

eşim bugün yabancılar dairesini tekrar aradı çarşamba günü ankaraya onay mailini gönderdiğini söylemiş. çok stresliyim.

fuk_18

en gec cumaya kadar elinde olur cunku sira olabilir konsolsolukda o yuzden ankara yogun ya

cini

evrakları yabancılar  dairesine vereli 8 gün oldu daha ses seda yok isstenilen belgeleride elden vermemize ragmen aradıgımız zmn daha elimize ulaşmadi diyorlar bu nasil bi istir anlayamadik.

Davidoff

Alıntı yapılan: cini - Eylül 17, 2011, 10:41:28 ÖS
evrakları yabancılar  dairesine vereli 8 gün oldu daha ses seda yok isstenilen belgeleride elden vermemize ragmen aradıgımız zmn daha elimize ulaşmadi diyorlar bu nasil bi istir anlayamadik.

Bildiğim kadarı ile bazı durumlarda işler aksayabiliyor. şöyleki; tr deki eşin almanya'da herhangi bir sabıka kaydı yada resmi işlemleri var mı yok mu gibisinden ön araştırmaya tabii tutuluyor. bu ve buna benzer bazı nedenlerden dolayı aksama yada gecikme olabiliyor. yabancılar polisini ararsanız bilgilendirirler mi acaba?

cini

pazartsi tekrar arayacagız ama ne d,yecekler yarın görecegiz artık esimin herhangi bir sabıkası yok beklemeye devam herhalde

cini

askerdeyken  gel teskere gel derdik vakit gecmezdi o zmn su askerlik bi bitsin derdik.simdide gel VİSA GEL DİYORUZ askeriligin gözünü seveyim en azından ne zmn bitecegini biliyorduk ama bu vizenin ne zmn gelecegini bilemiyoruz.biraz daha beklersem artık bende bir şarkı bestelerim gel vize gel diye :d  yuppi:)

Davidoff

Alıntı yapılan: cini - Eylül 19, 2011, 09:18:49 ÖS
askerdeyken  gel teskere gel derdik vakit gecmezdi o zmn su askerlik bi bitsin derdik.simdide gel VİSA GEL DİYORUZ askeriligin gözünü seveyim en azından ne zmn bitecegini biliyorduk ama bu vizenin ne zmn gelecegini bilemiyoruz.biraz daha beklersem artık bende bir şarkı bestelerim gel vize gel diye :d  yuppi:)

Aynen valla.. Yabancılar şube sözde onayı verdi ama daha UPS den mesaj bile gelmedi :) hadi hayırlısı

gkhnersen

davidoff aynen benımde vizeye cuma günü onay verıldı ama yabancılar şubesı demıs 1 hafta 10 gunde pass gelır dıe...

Burcu&Can

davidoff kac gün oldu ve hangi konsolosluktan basvurdn benmde esim buğün götrdü evrakları onay verip gndercez demsler esim ne kadar sürede gelir vize diye sordugnda ankaranın yoğunluğuna baglı 2 ila 6 hafta arası demiş dşn artk insAllah bian önce gelir

_serhat_

gkhnersen

inşAllah yeter ya eşimi 8 aydan berı göremıyorum 1-2 haftaya kadar dogum yapıcak inşAllah yetişirim...ben aldıgım duyumlara göre hersey ankarada bitiyormuş arkadaşlar..en son onayı ankara verıyor yani...sankı dersın sınav üzerıne sınavdan gecıyoruz stres bunalım olduk...

cini

tesekkürler arkadasim inşAllah herkesin vizesi en kısa zmnda gelir.

_serhat_

Aile birlesimi vizesinde karari almanyadaki memurlar verir,ancak turistik vizedeki karar i ankara,istanbul,izmir konsolosluklari karar verir

gkhnersen

yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:)  EVET ARKADAşLAR VİZEM YOLDA GELİYOR SONUNDA...AYRINTILARI VEREYIM..VİZE BAşVURU TARİHİ :26.08.2011
          YABANCILAR POLİSİ ONAY : 16.09.2011
           PASAPORTUN UPS YE VERILMESI:20.09.2011     AMA HALEN DAHA INANAMIYORUM VİZEMİDİR DİEE.VİZE VİZE BEKLEYENLERİNDE  İNşALLAH EN KISA ZAMAN VİZELERINE VE DAHA COKDA SEVDİKLERINE KAVUşURLARR...

Davidoff

evetttt sonunda ups'den beklenen mesaj az önce geldi. üstelik doğum günümde :)))) darısı tüm bekleyenlerin başınaaa  alkis:)

gkhnersen

kardeşim az öncede bana geldı mesaj valla eşim dogum yapıcak 1 haftası mı ne kaldı...valla ınanamıyorum ya erken cıktıgına bu kadar..senınde hayırlı olsun davidoffff..