yurtdışı yabancılar dairesi aile birleşimi mektup

Başlatan cini, Eylül 05, 2011, 12:24:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Davidoff

Alıntı yapılan: gkhnersen - Eylül 20, 2011, 05:34:31 ÖS
kardeşim az öncede bana geldı mesaj valla eşim dogum yapıcak 1 haftası mı ne kaldı...valla ınanamıyorum ya erken cıktıgına bu kadar..senınde hayırlı olsun davidoffff..

Çok tşk ederim kardeşim saolasın :) çoook sevindim adına şimdiden gözün aydın  clap:)

gkhnersen

tugce_doerjer

hadı gozunuz aydın ıkınızınde cıfte mutluluk oldu sıtede  alkis:) alkis:)

cini

arkadaslar merhaba bugün yabancılar dairesinden esime mektup gelmiş ek isiniz hakkında daha ayrıntılı ilgi verin demiş esimin ek isi ile vermis oldugu kagıtta maası yazyordu aslinda sizce daha ayrıntılı derken neyi kastetmiş basina bu sekilde bir olay gelen oldumu ?? tesekkürler

cini

SANIRIM BNM Kİ GİBİ HİC KİMSENİN BASINA BÖLE BİR OLAY GELMEDİ ??

cini

arkadaslar merhaba esimin ek is icin vermis oldugu is kontratında 10. ay icinde vermelerini istedier. o durumdada bizim daha 1.5 ay kadar da beklememizi isiyorlar bu durum benim icim bir soruna neden olabilirmi örn izmir konsolslugunda teşekkürler yada baska yapabilecegimiz bisey varmı.yada yapmamız gereken birseyler varmi????

hervan

merhaba arkadaslar ben 17/09/2012 istanbul da basvuru yaptım
almanyaaya ulasma tarihi 05/10/2012 eşimin evrakları teslim etme tarihi 11/10/2012 elden teslim etti ve 16/11/2012 mektup ggeldi işleminizi kayda aldık diye sizce ne kadar surer.HAMBURG  hauptbahnhof  teslim yeri

gzt.akman

merhaba arkadaşlar,
ben 12 Ağustos 2014 tarihinde yani 3 ay önce aile birleşimiyle başvurmuş olduğum vize talebinden halen ses seda yok.  konsolosluğu aradığım zaman 2 hafta önce evraklarım yabancılar polisine gönderdiklerini söylüyorlar. yabancılar polisini aradığımızda halen işlemde olduğunu söylüyorlar eşime halen mektup gitmedi. acaba bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız

pygmailon

Alıntı yapılan: cini - Eylül 05, 2011, 02:26:43 ÖS
bu arada esim türk vatandaşı
Arkadaslar buarada hangi sehirden cevap beklediginizi felan da yazarsaniz, benimde basvurum var Bremenden haber bekliyorum, benim esimde Turk vatandasi

pygmailon

Alıntı yapılan: gzt.akman - Kasım 04, 2014, 11:09:26 ÖS
merhaba arkadaşlar,
ben 12 Ağustos 2014 tarihinde yani 3 ay önce aile birleşimiyle başvurmuş olduğum vize talebinden halen ses seda yok.  konsolosluğu aradığım zaman 2 hafta önce evraklarım yabancılar polisine gönderdiklerini söylüyorlar. yabancılar polisini aradığımızda halen işlemde olduğunu söylüyorlar eşime halen mektup gitmedi. acaba bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız
@gzt.akman Hocam sen nerden basvuru yaptin? Esin Turk mu ,Alman vatandasimi?