Almanca Siteler

Başlatan Ashtoret, Şubat 28, 2006, 09:15:55 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazire

Burada ingilizce-almanca ögrenebilirsiniz ve duyabilirsiniz kelimelerin konusulmasini...

www.woerterbuch.info

istediginiz kelimeyi yazip benzerlerini (synonyme) yada hem almancasini hem ingilizcesini bulabilirsiniz.

gul

Demir bu almancaögreniyorum sitesini ben bi türlü yükleyemedim. Yüklemeyi yaptigimda birsürü harfler cikiyor Nasil yükledigini bildirirsen sevinirim. Simdiden tesekkürler

gul

merhaba Nazire dedigin siteye giremiyorum acilmiyor

Nazire

Merhaba gül neden giremiyorsun anlamadim, yazinin üzerine bir tiklayip denesene ben denedim hemen girebildim.....

gul

merhaba Nazire ben su www.dw-world.de olana giremiyorum uzerine tiklayarak zaten bu olmuyor normal yazimdada siteye giremiyorum

Nazire

Merhaba gül, ben ikisinide simdi denedim, ikiside hemen aciliyor, sende niye olmuyor anlamiyorum sadece üzerine tikladim ve hemen acildi... Selamlar

gul

tesekkürler tekrar deneyeyim

gul

simdi girdim tesekkürler.Herhalde o gün sitede bir sorun vardi.

Nazire

Bir sey degil Gül, insAllah hosuna da gitmistir

gul

Evet hosuma gitti  tesekkur ederim

turkmen10

www.deutschlern.net  gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirimmmmm

burçakk

Lyssa

Merhaba Arkadaslar

Bir tane adreste benden sizlere. Inanin cok faydasini göreceksiniz.

www.hueber.de

ugurel

https://webgerman.com/germlinks/

bakmanızı oneririm
almanca ile ilgili hersey tek başlık altında toplanmış...

omer63

sanem

lutfen bulan biri olursa yazsin schritte online diye bir site vardi bir turlu bulamiyorum bilen varsa Allah rizasi icin yazsin bulamiyorum

KAZENIS

Alıntı yapılan: sanem - Mayıs 11, 2007, 04:37:01 ÖS
lutfen bulan biri olursa yazsin schritte online diye bir site vardi bir turlu bulamiyorum bilen varsa Allah rizasi icin yazsin bulamiyorum
deutsch yaziyor ama anlayamadim googlede aradim aradiginiz site cukiyor iyi aksamalar