Ups'den mesaj var ;) !!

Başlatan Cansucuj, Kasım 01, 2011, 09:06:15 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cansucuj

Alıntı yapılan: yusuf_28 - Kasım 02, 2011, 11:59:47 ÖÖ
SELAM ARKADAşLAR BİZİMKİDE Almanya'daN E MAİL GÖNDERMİşLER VİZE ONAYI İÇİN KAÇ GÜNDE ÇIKAR İSTANBULDAN PASAPORT? şİMDİDEN TEşEKKÜRLER
A.s benım onayı gecen persembe gonderdıler vize salı gunu elımdeydı (:

Cansucuj

Alıntı yapılan: Treaback - Kasım 03, 2011, 04:55:32 ÖS
Hayırlı olsun Cansu... Tebrik ediyorum  halayy:)  halayy:)
Umarım almanyaya gittiğinde; Eşin ve senin için Herşey gönlünüzce olur ve hayal ettiğiniz planladığınız hayatı sorunsuz yaşarsınız Allah'ın izniyle... Tekrardan tebrikler Saygılar...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!! Allah razı 0lsunn Treaback.. Cooookk Cookk tesekkürler ;)

Cansucuj

Alıntı yapılan: kirsehirli - Kasım 03, 2011, 06:57:25 ÖÖ
SAOL CANIM YAAA SAYENDE ACTIM KONU VIZEM ICIN SURECLERIDE YAZDIM UMARIM OKUYUCULARA YARDIMCI OLUR EN COK SU BEKLEME SURECININ BITMIS OLMASINA SEVINDIM CUNKI GUN BEKLEME, SINAV,SINAV SONUCU, KONSOLOSLUK GUN BEKLEME, RANDEVU, MEKTUP BEKLEME, ONAY BEKLEME, MSJ BEKLEME, VIZE BEKLEME, KARGO BEKLEME ....... :)

Rica ederimm tatlımm yolculuk ne zaman kısmetse ?*
cıkıs tarıhın hangı gün ?

kirsehirli

25ıne dusunuyorum ogune alıcam bıletı bakalım hayırlısı en gec 2 sınde burda olmuycam :)

Cansucuj

Alıntı yapılan: kirsehirli - Kasım 03, 2011, 07:37:44 ÖS
25ıne dusunuyorum ogune alıcam bıletı bakalım hayırlısı en gec 2 sınde burda olmuycam :)
Hayırlısı canımbenim..
Benim orda 26 Kasım'da da düğünüm var.
Bende kısmetse 22si ucuyorum buyuk ıhtımal annem dün dugun ıcın turıstık vizeye basvurdu onun sonuc gelsın bilet kesilcek bakalım ..

fuk_18

cansu dugnun nerde siteden mesut abi var hatirlarsin belki onunda 26 kasimda dugnu var nurnberg civarinda onun vizesi cikali 2 ay oldu ama türkiyede hala bu ayin 15 de gidiyor..

Alıntı yapılan: Cansucuj - Kasım 04, 2011, 12:13:56 ÖS
Hayırlısı canımbenim..
Benim orda 26 Kasım'da da düğünüm var.
Bende kısmetse 22si ucuyorum buyuk ıhtımal annem dün dugun ıcın turıstık vizeye basvurdu onun sonuc gelsın bilet kesilcek bakalım ..

Cansucuj

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 04, 2011, 02:51:50 ÖS
cansu dugnun nerde siteden mesut abi var hatirlarsin belki onunda 26 kasimda dugnu var nurnberg civarinda onun vizesi cikali 2 ay oldu ama Türkiyede hala bu ayin 15 de gidiyor..

Benim düğün kısmetse Uhingen'de Stuttgart yakınlarında ..