Türkiye'ye ucuz para transferi!

Başlatan mybird77, Kasım 16, 2011, 06:23:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mybird77

selam arkadaşlar,sizden ricam Türkiye'ye nasıl en ucuz şekilde para transferi yapabilirim ile ilgili bilgilendirirmisiniz.saygılar

fuk_18

ucuz olarak bir transfer malaseft yok ya wester union var 25 euro aliyor birde bankadan var 15 euro olmasi lazim tabi hepsi tutara gore degisiyor

Alıntı yapılan: mybird77 - Kasım 16, 2011, 06:23:10 ÖS
selam arkadaşlar,sizden ricam Türkiye'ye nasıl en ucuz şekilde para transferi yapabilirim ile ilgili bilgilendirirmisiniz.saygılar

mehmetcan

tugce_doerjer

paypal ıle para gonderebılıyorsunuz. sanırım 5 € gıbı bısey. ben paypal kullanıyorum. hesap acıyorsunuz gondermek ıstedıgınız kısıde hesap acıyor onun hesabına para yolluyorsunuz. para hesabına yatınca bankya transfer yapıp alabılıyor parayı.

fuk_18

baska bir oneri isde ne guzel tesekkürler tugce

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Kasım 17, 2011, 03:59:22 ÖS
paypal ıle para gonderebılıyorsunuz. sanırım 5 € gıbı bısey. ben paypal kullanıyorum. hesap acıyorsunuz gondermek ıstedıgınız kısıde hesap acıyor onun hesabına para yolluyorsunuz. para hesabına yatınca bankya transfer yapıp alabılıyor parayı.

Rodolfo

Bulundugun sehir neresi bilmiyorum fakat, Ziraat bankasindan Türkiyeye 4000 €uroya kadar 6 €uro ücret kesiliyor. Bankanin bulundugu sehire uzakta oturuyorsan bunun icin Sparkasse gibi hesabinin oldugu bankadan ziraat bankasina havale kagidi dolduruyorsun. Bunun icin kesin bilgiyi https://www.ziraatbank.de/tr/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=122 linkteki subelerden birini arayarak ögrenebilirsin. Bol sans

tugce_doerjer

bu arada sunu ogrendım. paara gonderdıgınız kısınınde paypal hesabı varsa arada masraf almıyorlar sanırım. banka dokumlerıme baktım transfer gozukuyor ama masraf gozukmuyor. bence paypal baya ıse yarıyor.

Reyya

Ben Türkiyeye para gönderirken daima REİSE BANK ile gönderiyorum. Hem çok ucuz, hem hesap açtırmadan sadece pasaportunuzla gönderiyorsunuz , hemde western union aracılığıyle aynı gün gönderdiğiniz kişinin eline ulaşıyor. 250 euro ya kadar 5 euro kesiliyor .miktar artıkça çok az bir ekleme yapıyorlar masraf için.Bu kadar ucuz ve rahat gönderimi çoğu kişi bilmiyor. Bilgilerinize arkadaşlar.

mybird77

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler çok açıklayıcı diyemem çünkü ben zaten western union dan 5 euro ya gönderebiliyorum ama benim istediğim belki daha ucuza gönderme imkanı varmıdır,bilen arkadaşlar lutfen bekliyorum.saygılar.

Reyya

Türkiyede dahi şehirden şehire para göndermede dahi masraf alıyorlar kaldıki avrupadan türkiyeye zannetmiyorum ücretsiz veya 5 eurodan dahada ucuza gönderim olsun. Umarım vardır bizlerde bilgileniriz böylece.  :)

missbeatrix88

paylaşım için teşekkürler.. Geçenlerde bir transer yapmak istedim, öyle bir komisyon aldılar ki içime oturdu.. herkse iyi forumlar dilerim..

Rodolfo

Alıntı yapılan: missbeatrix88 - Ocak 12, 2012, 04:39:09 ÖS
paylaşım için teşekkürler.. Geçenlerde bir transer yapmak istedim, öyle bir komisyon aldılar ki içime oturdu.. herkse iyi forumlar dilerim..
Türkiye'ye ilk havale sparkasse üzerinden yaptim 250 euroya 37 euro ücret aldilar :)
Suan Ziraat Bankasi ile gönderiyorum 6 euro kesiliyor ve gayet hizli gönderiliyor.